Ce diferență de vârstă este între Radu Siffredi și Oana Matache. Sora Deliei este mai mare decât partenerul său

Oana Matache, sora Deliei, și Radu Siffredi sunt unul dintre cele nouă cupluri celebre care vor demonstra că iubirea învinge tot, chiar și cele mai grele și amuzante probe în emisiunea „Power Couple românia”. Relația lor a fost una destul de controversată, din cauza faptului că Oana a divorțat de fostul soț și mulți fani nu prea l-ar fi simpatizat pe Radu. Poate că și diferența de vârstă ar fi fost un motiv de comentarii la adresa relației lor pentru că Oana este mai mare decât Radu.

Ce diferență de vârstă este între Radu Siffredi și Oana Matache
Ce diferență de vârstă este între Radu Siffredi și Oana Matache

Ce diferență de vârstă este între Radu Siffredi și Oana Matache

Oana Matache a divorțat de fostul soț, Răzvan Miheț, alături de care a avut o căsnicie de 6 ani din urma căreia s-au născut doi copii, o fetiță și un băiat. Între timp l-a cunoscut pe Radu și sunt împreună de doar un an, dar par să se înțeleagă de minune. Cei doi au mărturisit de-a lungul timpului că relația lor a trecut prin mai multe dificultăți la început, însă acum sunt uniți cu adevărat.

Mama Oanei nu prea ar fi fost de acord cu relația pe care tânăra a început-o, și nu i-a picat prea bine nici divorțul de Răzvan, femeia mărturisind că a trecut prin așa ceva și s-a spus că va rămâne singură cu copii. Oana Matache s-ar fi certat chiar și cu propria soră din cauza alegerii pe care a făcut-o privind relația cu Radu Siffredi. Cu toate acestea, când blondina a ajuns în punctul în care avea nevoie de sprijin pentru a-și susține copiii, Delia Matache nu a ezitat să îi ofere ajutorul, rămânând alături de ea, motiv pentru care au început să cânte din nou împreună.

Cum s-au cunoscut Oana și Radu

Oana Matache a mărturisit că și-a cunoscut actualul iubit la filmările unui videoclip al unui prieten comun, iar la câteva luni distanță aveau să înceapă o frumoasă relație. Între cei doi este o diferență de vârstă de 5 ani, Oana având 33 de ani, iar Radu 28 de ani.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mărturisit Oana Matache, potrivit informațiilor apărute în presă. 

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a adăugat Radu Siffredi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net