Cine este și cu ce se ocupă Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache. Ei formează cel mai tânăr cuplu de la Power Couple România

Ultima actualizare:

Oana Matache, sora Deliei, și Radu Siffredi sunt unul dintre cele nouă cupluri celebre care vor demonstra că iubirea învinge tot, chiar și cele mai grele și amuzante probe. Toți vor locui în aceeași casă pentru mai multe săptămâni și se vor lua la întrecere pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Show-ul le pune la încercare încrederea față de partener, cât de bine se cunosc unii pe alții, dar și cât de capabili sunt să își întreacă limtele, în condițiile în care la mijloc este vorba e mulți bani. Deși nu sunt de mult timp împreună, Oana și Radu au avut curajul să se aventureze în cursa pentru premiu. Iată cine este Radu Siffredi și cu ce se ocupă!

Cine este Radu Siffredi și cu ce se ocupă
Cine este Radu Siffredi și cu ce se ocupă

Cine este Radu Siffredi și cu ce se ocupă

Oana Matache a divorțat de fostul soț, Răzvan Miheț, alături de care a avut o căsnicie de 6 ani din urma căreia s-au născut doi copii, o fetiță și un băiat. Între timp l-a cunoscut pe Radu. Deși sunt de doar un an împreună Oana și Radu au hotărât să participe împreună la emisiune. Dintre cele nouă perechi de celebrități ei sunt cei mai tineri. Cei doi au mărturisit de-a lungul timpului că relația lor a trecut prin mai multe dificultăți la început, însă acum sunt uniți cu adevărat. Oana este cântăreață la fel ca sora sa, Delia, însă Radu se află la primele sale apariții publice. Cu toate acestea, nu este chiar străin față de acest mediu. 

Tânărul în vârstă de 28 de ani este din Galați și a urmat cursurile Liceului de Artă Galați „Dimitrie Culcin”. Acesta și-a dorit să devină actor, însă în urma unui accidnet a fost nevoit să renunțe la visul. Astfel a decis să plece peste hotare unde a încercat mai multe meserii, precum om la curățenie, zidar și chiar ospătar. 

În prezent, este editor video și a lucrat cu mai mulți streameri celebri din România. Îi place să creeze conținut pentru onlineși să regizeze clipuri muzicale.

Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a povestit Radu Siffredi în mediul online.

Cum a fost experiența Power Couple România pentru Oana și Radu

Cât despre aventura „Power Couple România”, Oana și Radu spun că au rămas cu o experiență de neuitat care a cântărit mult la relația lor. Culmea, spre deosebire de alte emisiuni, cei doi spun că nu au avut antipatii, ci simpotrivă, au rămas cu prietenii bune create în timpul concursului.

Eu am fost puțin sceptic, pentru că m-am așteptat ca lumea să aibă o atitudine puțin rezervată vizavi de mine, mai ales din cauza lucrurilor care s-au scris în presă despre mine. Dar am rămas complet surprins în momentul în care am văzut că lumea își dorește să mă cunoască și să îmi afle povestea, ba, mai mult, formează prietenii cu mine pe care le-am păstrat și în afara competiției.”, a declarat Radu pentru Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net