Oana Matache a divorțat! Și-a găsit deja un nou iubit: „Nu trebuie să mănânci bătaie”

Ultima actualizare:

Oana Matache a recunoscut divorțul de soțul ei, Răzvan Miheț. Blonda s-a afișat deja pe rețelele de socializare cu noul ei iubit, Radu, care o consolează după despărțire.

Oana, sora Deliei Matache a pus punct căsniciei cu Răzvan Miheț. Blonda a făcut anunțul separării, după ce a fost surprinsă, recent, în compania noului ei iubit, Radu.

Oana a făcut un anunțul pe Internet, explicând pe larg motivele care au dus la divorț. Blonda susține că nu a fost o despărțire cu scandal.

Oana Matache: „Nu știti cum e să divorțați! E trist!”

A fost o perioadă super grea. Nu știti cum e să divortați. Cunosc multe femei care trăiesc în căsnicii toxice, și nu vorbesc neapărat de bătaie, toxicitatea poate să capete foarte multe forme. Majoritatea femeilor care au doi copii nu au muncit de minim 5 ani.

E foarte greu să-ți refaci viața în condițiile astea. Când divorțezi se întâmplă scandal, se transformă oamenii, e foarte trist! Și nici societatea nu te ajută E musai să bifezi 60 de ani cu o persoană”, a precizat Oana Matache.

„Răzvan poate să vină când vrea să vadă copii. Nu au fost scandaluri la noi!”

Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Nu trebuie să mânânci bătaie că să alegi să nu mai stai cu cineva. Mi-a luat foarte mult curaj să fac asta, ne e ca și cum m-am plictisit.

E foarte obositor și e foarte multă anxietate și foarte multă frică. În cazul meu e greu că toată lumea își dă cu părerea. Atâta dramă se face! Răzvan poate să vină când vrea să vadă copii”, a explicat sora Deliei, pe twitch.tv.

„Radu doar a urgentat lucrurile!"

Oana a ținut să infirme că actualul ei partener, Radu, ar fi fost motivul care a dus la ruptura de soțul ei.

E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar urgentat un pic lucrurile. Radu se înțelege foarte bine cu copii. E un om foarte mișto”, a mai supus aceasta.

Oana Matache s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în 2017 și au împreună doi copii , o fetiță, pe nume Jessie, și un băiat pe nume Bogdănel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
banner ⁠Antonela Patrut png
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net