Decizia de ultimă oră a Oanei Matache după divort! Ce se întâmplă cu sora Deliei

Oana Matache (31 de ani) revine în forță în industria muzicală! Șatena și-a anunțat fanii de pe contul său de Instagram că a filmat deja un videoclip care urmează să iasă pe piață!

Sora Deliei Matache a fost, în ultima perioadă, subiect de discuție pentru presa tabloidă! Asta din cauză că vedeta și fostul său soț, Răzvan Miheț au divorțat după șase ani de căsătorie și doi copii împreună: Jessica (5 ani) și Bogdan (3 ani). Ba mai mult, punctul culminant în această separare a fost faptul că Oana Matache și-a găsit liniștea imediat în brațele altui bărbat, Radu Siffredi, în vârstă de 28 de ani care nu prea a fost inițial pe placul mamei soacre, artista Gina Matache. Însă, lucrurile se pare că au început să se așeze încetul cu încetul iar Oana Matache revine în forță cu o piesă muzicală. Asta după ce a făcut o pauză destul de lungă, de câțiva ani, după ce a născut și s-a dedicat familiei.

Noua piesă pentru care deja s-a filmat și videoclipul este în colaborare cu un artist din noua generație și se numește Asta Vrea”. Sora Deliei Matache are și studii în domeniu muzical. Oana a absolvit liceul „Dinu Lipatti” din București și Universității Naționale de Muzică în Capitală.

Discreție totală

„Mi-a luat foarte mult curaj...”

După divorțul de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șase ani, Oana Matache dar și Răzvan Miheț au preferat să nu vorbească foarte mult în public despre problemele care au dus la separarea lor. Singura care a făcut declarații publice a fost Oana, la începutul separării lor.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: <Vreau să mă mut cu doi copii singură>. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri.

Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostrum”, a declarat Oana Matache despre divorțul de fostul soț, alături de care păstrează o relație de prietenie de dragul copiilor”, a spus Oana Matache fanilor din comunitatea sa de pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png
banner ioana nastase png