Ce diferență mare de vârstă este între Delia și sora sa, Oana Matache! „Ea a fost mai chinuită...”

Ultima actualizare:

Oana Matache este sora mai mică a Deliei, iar cele două seamănp ca două picături de apă. Puțini știu însă ce diferență mare de vârstă este între cele două. Delia a dezvăluit cum se înțelege cu sora ei, care se pare că i-a călcat pe urme în domeniul muzical.

Diferență mare de vârstă dintre Oana Matache și sora sa, Delia
Diferență mare de vârstă dintre Oana Matache și sora sa, Delia

Diferență mare de vârstă dintre Oana Matache și sora sa, Delia

Oana Matache s-a născut în București și a absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti, urmând astfel calea surorii sale mai mari, Delia Matache. Puțini știu însă că între cele două este o diferență de vârstă foarte mare! Mai exact, Delia are 41 de ani, în timp ce sora ei, Oana, a împlinit pe data de 7 ianuarie 33 de ani!

După finalizarea liceului, Oana Matache a optat pentru cursurile Universității Naționale de Muzică din București, activând în lumea artistică alături de sora sa pentru mai mulți ani.

În anul 2017, Oana Matache s-a căsătorit cu Răzvan Miheț, având împreună doi copii: Jessie și Bubu. Ulterior, cei doi au divorțat oficial anul trecut, Oana motivând că nu se mai regăsea în relația și păstrează o frumoasă prietenie de dragul copiilor. Între timp, Oana l-a cunoscut pe Radu Siffredi cu care trăiește o poveste de dragoste de un an de zile și se declară foarte fericiți împreună, în ciuda criticilor pe care le-au primit. Nici măcar, Gina Matache, mama Oanei, nu prea a fost de acord cu această relație, însă iată că cei doi sunt tot mai apropiați pe zi ce trece.

Cum se înțeleg Oana și Delia Matache

În ciuda diferenței de vârstă, în prezent Oana și Delia se înțeleg foarte bine și nu de puține ori au și colaborat împreună pe plan muzical. Iată însă că lucrurile nu au stat așa mereu, iar vârsta și-a spus cuvântul în perioada copilăriei și a adolescenței.

Delia a mărturisit la Extra Night Show că mereu i-a plăcut să își tachineze sora mai mică: „Ea a fost mai chinuită, pentru că sunt sora mai mare și îmi place să o chinui. Acum, cumva fizic, e mai greu, că suntem la fel, dar când eram mică testam foarte multe chestii pe ea. Nu eram un om rău, dar eram inventivă și creativă. Îi furam din mâncare până la tot felul de chestii.”, a spus Delia, în timp ce Oana a adăugat: „Chestii enervante. Era foarte enervantă, dar și eu cred că eram foarte enervantă când eram mică și mă țineam după ea pe afară.”

Era adorabilă, doar că eu nu-mi dădeam seama atunci, pentru că și eu eram un adolescent rebel și aveam chef de libertate și era diferența de vârstă dintre noi... Sunt nouă ani diferență. Aveam găști de prieteni deja și mi-era puțin rușine cu o soră mică după mine. Ea venea după mine și era puțin enervant.”, a spus Delia la Xtra Night Show.

Totuși între ele nu a existat niciodată o ceartă ăn adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care nici măcar nu au vreo amintire de acest fel. 

„(...) Delia este o soră mai mare foarte amuzantă. Când eram mică mi se părea puțin enervantă și nedreaptă, dar acum râdem despre lucrurile astea și dacă eram în locul ei aș fi făcut chiar mai rău.”, a spus Oana la Xtra Night Show.

„Nu ne-am mai certat de când eram mici, din adolescență. (...) Ajung foarte greu în punctul de a mă certa cu cineva și în general sunt ironică.”, a spus Delia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net