Delia, mai sexy ca niciodată! Artista i-a înnebunit pe fani cu imaginile din vacanța de pe „Insula Luxului”

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care se face remarcată printr-un stil debordant. În prezent, Delia se relaxează departe de frigul din România și se bucură de soare pe „Insula Luxului”. A publicat și imagini în costum de baie din vacanță, fiind apreciată de internauți pentru silueta pe care o are. Și totuși, cât costă o noapte de cazare în paradisul unde se află artista?

Delia și-a arătat formele și a publicat imagini din vacanță. Foto: colaj/Instagram
Delia și-a arătat formele și a publicat imagini din vacanță. Foto: colaj/Instagram

Delia face furori din vacanță! Artista a decis să plece departe de frigul din România și se află pe insula Koh Samui, din Thailanda, de unde a publicat mai multe imagini care i-a înnebunit pe fani. Bucurându-se de soare și relaxându-se, cântăreața s-a afișat în costum de baie, arătându-și formele.

„Asta e de pe vremea când aveai 18 ani?”, „Arăți incredibil, locația în care te afli este incredibilă, aș vrea să am viața ta”, „Ce draci băgați în voi, că sunteți mai bune ca astea tinere…”, „Alo, astea mici, puștoaicele. Are 40+, da?”, „No, așa da...păcat să acoperi așa corp cu haine nașpa...”, „Ai grijă ca poate se îndrăgostește cineva”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cât costă o noapte de cazare pe insula Koh Samui

Frumoasa artistă are un stil cu totul aparte prin care reușește de multe ori să își uimească fanii. Pata de extravaganță o scoate mereu în evidență indiferent de ceea ce face, însă, la 41 de ani, putem spune că Delia arată uimitor! De puține ori și-a afișat trupul, dar atunci când o face, primește multe laude din partea fanilor.

Cântăreața a ales pentru vacanța ei o insulă de cinci stele. Dacă vrei să îți planifici ca următoarea ta plecare să fie pe insula Koh Samui, din Thailanda, ar trebui să știi că prețurile sunt destul de piperate. De exemplu, pentru două nopți de cazare, prețurile pornesc de la suma de 8.154 lei și urcă până la 13.196 lei, taxele fiind incluse, relatează cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net