Delia a comis o gafă incredibilă la Timișoara! Gestul artistei a lăsat publicul fără replică. VIDEO

Ultima actualizare:

Anul în care Timișoara a fost desemnată Capitală Culturală Europeană s-a încheiat într-un mod neașteptat. 

Piesa Deliei inspirată de Oțelul Galați nu e mereu primită bine / foto: arhiva personala
Piesa Deliei inspirată de Oțelul Galați nu e mereu primită bine / foto: arhiva personala

Autoritățile locale au organizat un eveniment grandios, menit să ofere bucurie și distracție. Printre artiștii invitați să urce pe scenă s-a aflat și Delia, una dintre vocile apreciate din România.

Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare

Cu toate acestea, entuziasmul publicului a fost umbrit de un moment neașteptat. Delia a interpretat Imnul Oțelului Galați, echipa care în 2011 a avut o dispută intensă cu Politehnica Timișoara în Finala Ligii 1.

Confruntarea a fost câștigată la limită de Galați, într-un meci plin de controversă. Fanii prezenți la concert au surprins momentul și l-au distribuit pe rețelele de socializare, iar reacția timișorenilor a fost una de surpriză și dezamăgire față de această gafă.

Nu este prima dată când Delia cântă imnul echipei Oțelul într-un alt oraș decât Galați

În luna septembrie, Delia a repetat aceeași gafă. Artista a ținut un concert în fața Palatului Culturii din Iași.

În timpul spectacolului, Delia a inclus în repertoriul său și imnul echipei de fotbal Oțelul Galați. Astfel, versurile precum „Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați” au răsunat în centrul Iașiului.

Această situație a fost primită cu ironie de către suporterii echipei gălățene, însă a stârnit indignare printre fanii lui Politehnica Iași. În ultimii ani, relația dintre fanii celor două echipe a fost tensionată, ajungând chiar la confruntări violente. Mai mult, în prezent, Oțelul Galați este văzută drept cea mai mare rivală a echipei Politehnica Iași.

Primăria Iași, maestră în „momente de confuzie”

Iașiul a avut mai multe momente controversate în legătură cu fotbalul în trecut. Anul trecut, echipa Poli a devenit subiect de ironie la nivel global după ce, în loc să afișeze pe tricourile fotbaliștilor mesajul "Stop războiului", a scris, în engleză, „Oale crude”.

Această greșeală a avut loc la scurt timp după ce vicepreședintele Dan Cojocaru a apărut într-o poză oficială îmbrăcat în treningul echipei Manchester City în timpul prezentării unui nou jucător, John Kamara.

În plus, clubul a făcut gafe legate de achiziționarea unui jucător, Del Priore, confundând numele echipei de proveniență a acestuia, a prezentat steagul Andorrei în locul celui al României în timpul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor și a vândut abonamente pentru locuri care nu erau disponibile în stadion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net