Farul își arată fața de campioană. Gică Hagi l-a învins pe Dorinel Munteanu

Ultima actualizare:

Farul Constanța și-a atins țelul în deplasarea cu Oțelul Galați, disputată duminică și câștigată cu 1-0 de campioana României, mulțumită căpitanului Ionuț Larie ('79). „Suntem pe drumul cel bun”, a concluzionat, mulțumit, antrenorul constănțenilor, Gheorghe Hagi.

Farul Constanța și-a îndeplinit misiunea la Galați (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța și-a îndeplinit misiunea la Galați (FOTO: Sportpictures)

„Mă bucur că echipa a luptat, la fel cum a făcut-o şi cu Dinamo. Ne-am adaptat adversarului, am încercat să fim noi, să fim ofensivi, am încercat să facem lucruri, am avut ocazii, am avut şi şansă! Jocul a fost deschis şi suntem fericiţi că am câştigat. Avem jucători, am demonstrat anul trecut că avem un lot bun, omogen. Unii sunt în formă, alţii mai puţin. Suntem pe drumul bun! Trebuie să încerci să exploatezi calităţile unui jucător, să îl pui întotdeauna în rolul în care trebuie să joace pentru a da randament. La noi, asta trebuie să facă Budescu, noi îi aducem mingi, el trebuie să facă diferenţa, pentru că are viziune, vede jocul, simte spaţiul. Are momentele lui de creativitate, pe care nu i le putem lua şi încercăm să îl punem în evidenţă”, a spus satisfăcut Gheorghe Hagi, după meciul de fotbal.

„Un joc decis printr-un gol stupid”

„Un joc foarte echilibrat, care s-a decis printr-un gol stupid. Desfășurarea jocului a fost alta! Am avut ocaziile mai mari. Azi, șansa a fost de partea Farului. I-am lăsat să ne domine, dar fără să fie periculoși la poarta noastră. Azi nu am fost mulțumit de toți străinii. Trebuie să mai discut cu ei. Trebuie să mă ajute, nu să trag eu de ei”, a comentat tehnicianul gălățenilor, Dorinel Munteanu.
Gruparea celui supranumit „Regele” e pe locul cinci, penultimul care duce în play-off-ul din Superliga României, având 18 puncte obținute în 11 meciuri, în vreme ce gălățenii lui Dorinel Munteanu se află pe a opta poziție, cu 14 puncte adunate în 12 partide.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net