Hagi, dezlănțuit după înfrângere: „O ruşine! Cea mai slabă repriză din istorie”

Ultima actualizare:

Prima înfrângere a campioanei României în noul sezon s-a petrecut, duminică, în fața propriilor spectatori, când Farul Constanța a pierdut cu nou-promovata Poli Iași, scor 1-3, în Superliga României. Gheorghe Hagi „nu a digerat” deloc bine rezultatul, antrenorul echipei fiind incisiv în declarațiile de după meci. 

Gheorghe Hagi, dezamăgit de ultimul meci al echipei sale (FOTO: Sportpictures)
Gheorghe Hagi, dezamăgit de ultimul meci al echipei sale (FOTO: Sportpictures)

„Toată lumea a văzut! Ce să mai zic, din păcate! Fotbalul nu poate fi jucat doar pe jumătate! O primă repriză care a fost cea mai slabă pe care am văzut-o eu, vreodată! O ruşine! O ruşine din partea noastră. Dar probabil semnale erau dinainte, acum am dat cu fundul de pământ. Dacă nu uităm repede că am fost campionii României şi nu trecem iar la treabă, o sa fie greu de noi. Toţi suntem în evaluare. S-au văzut destule defecte. Vom vedea când se va încheia evaluarea, dar suntem foarte mulţi în vestiar. Îmi e greu să îmi explic, acum, la cald, dar vom revedea meciul. Lucrurile au fost în halul în care au fost, trebuie să reflectăm şi vom lua decizii, care trebuie să fie bune pentru club”, „a tunat” celor supranumit „Regele”. 

Menajați pentru cupele europene

Explicația pentru scorul aparent curios este simplă: Gheorghe Hagi a lăsat acasă jucătorii de bază, pe care i-a menajat în perspectiva meciurilor europene. „Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo şi Borgnino sunt accidentaţi. Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 şi ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua”, prefațase tehnicianuș meciul cu Poli Iaşi.
Pentru campioana României urmează meciul decisiv cu armenii de la FC Urartu, în deplasare, joi, de la ora 18.00, după ce în tur Farul s-a impus cu 3-2, duelul contând pentru turul al doilea preliminar al Conference League. Dacă va merge mai departe, Farul își va măsura forțele cu campioana Estoniei, FC Flora Tallinn. Anterior, românii au fost eliminați din runda inaugurală a Ligii Campionilor de Sheriff Tiraspol.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net