Înapoi în arbitraj: declarațiile lui Hațegan, care „a înviat” după infarct

Ultima actualizare:

Partida dintre CS Universitatea Craiova și Oțelul Galați, disputată luni și încheiată cu o remiză „albă”, a fost sinonimă cu revenirea lui Ovidiu Hațegan în arbitraj, după 16 luni de pauză.

Ovidiu Hațegan a revenit în arbitraj (FOTO: Sportpictures)
Ovidiu Hațegan a revenit în arbitraj (FOTO: Sportpictures)

Centralul în vârstă de 42 de ani s-a întors din nou în ipostaza de „fluieraș”, după ce în urmă cu mai bine de un an a suferit un infarct miocardic. La finele meciului la care a fost delegat, în noul sezon de Superliga României, Ovidiu Hațegan conducând meciul fără probleme, a declarat: „O adevărată plăcere să vă văd la stadion. Am simțit căldura tuturor, a publicului, a oamenilor de sport, a celor două echipe. A fost un moment plăcut, după 16 luni. A fost un moment dificil din viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine. A fost o încercare, Dumnezeu mi-a dat un semn să stau mai aproape de familie, să iau o mică pauză. Atât domnul Vassaras (n.r. Kyros Vassaras, președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor), cât și FRF, au fost alături de mine și am clădit totul în speranța de a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold, ei mi-au spus că pot reveni, doar să-mi fac pașii așa cum trebuie. Nu m-am grăbit, nu mi-am asumat niciun risc. Sunt niște trăiri care nu pot fi reproduse în cuvinte. Consider că nu am pierdut ceva, ci că am câștigat ceva, dreptul de a avea o a doua viață. Mulți nu au această șansă, din păcate. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit”.

S-a păstrat în formă datorită sistemului VAR

Înapoi în timp, în primăvara lui 2022, pe când avea 41 de ani, pe când Ovidiu Hațegan era considerat cel mai bine cotat arbitru român al momentului respectiv, a suferit un infarct și a fost nevoie să fie transportat de urgență la spital pentru a fi operat. Ulterior, a păstrat contactul cu arbitrajul odată cu intrarea sistemului VAR în fotbalul românesc, fiind nevoie, însă, de mai mult timp pentru a reveni pe teren. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net