Se retrage din fotbal? Mircea Lucescu ar pleca de la Dinamo Kiev

Ultima actualizare:

La ceas aniversar, dat fiind faptul că Mircea Lucescu va împlini 78 de ani, luna aceasta, ar fi pe picior de plecare de la Dinamo Kiev, grupare față de care ar mai avea un an asumat în contractul actual. Potrivit unui jurnalist ucrainean, vara antrenorul român s-ar retrage definitiv din fotbal.

Mircea Lucescu mai are un an de contract cu Dinamo Kiev (FOTO: Getty Images)
Mircea Lucescu mai are un an de contract cu Dinamo Kiev (FOTO: Getty Images)

„Sunt 99% sigur că Mircea Lucescu se va retrage din fotbal, la finalul sezonului. Mai are un an de contract și este ultima sa șansă să mai câștige un trofeu și să plece ca învingător. Este fundamental să încheie sezonul cu un succes, altfel cariera sa se va încheia cu această pată. Pentru Lucescu, și Conference League este un țel, dar trebuie să treacă de cele două tururi preliminare. Apoi, va trebui să distribuie forțele pentru campionat și cupă. Cred că viitorul antrenor al lui Dinamo Kiev va fi Shovkovskyi (n.r. Oleksandr Shovkovskyi, fost portar, în prezent antrenor secund), lucru remarcat și de Mircea Lucescu”, a punctat Ihor Tsyganyk, citat de publicația ucraineană Football. 
De altfel, Mircea Lucescu a fost operat la picior, în luna mai, însă a păstrat legătura permanent cu echipa pe care a preluat-o în vara anului 2020. 

A fost egalat de Pep Guardiola la numărul de trofee

Dincolo de retragerea sa din fotbal, Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, l-a egalat la numărul de trofee pe Mircea Lucescu, după victoria din ultima ediție a Champions League - în prezent, fiecare dintre cei doi deține 35 de trofee. Pe primul loc în clasament e Sir Alex Ferguson, cu 49 de trofee, 38 dintre acestea fiind cucerite împreună cu Manchester United.
De-a lungul carierei sale, Mircea Lucescu a mai antrenat echipa națională a României, a Turciei, dar și pe Beșiktaș, Brescia, Corvinul Hunedoara, Dinamo, Galatasaray Istanbul, Inter Milano, Pisa, Rapid, Reggiana, Șahtior Donețk și Zenit St. Petersburg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net