Scandal în cantonament cu Gabi Tamaș personaj principal. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

Gabi Tamaș este în centrul unui episod controversat, după ce fotbalistul „veteran” al celor de la Chindia Târgoviște ar fi băut alcool peste măsură și ar fi provocat situații tensiuni, informează „Gazeta Sporturilor”.

Gabi Tamaș, în centrul unei situații tensionate (FOTO: Sportpictures)
Gabi Tamaș, în centrul unei situații tensionate (FOTO: Sportpictures)

La cei 44 de ani ai săi, Erik Lincar s-a trezit într-o situație delicată, odată cu preluarea funcției de antrenor al echipei și a avut de gestionat o „ieșire” petredută în cantonamentul din Brașov. Sursa menționată notează că staff-ul tehnic le-ar fi permis jucătorilor să bea câte o bere, într-una dintre seri, dar că Gabi Tamaș ar fi plus cu mai multe și ar fi provocat tensiuni pe motiv că nu ar fi existat pâine la masa unde se afla cu ai săi colegi.  
În urma acestei situații, zvonurile spun că Erik Lincar le-ar fi transmis oficialilor de la Concordia Chiajna că nu poate lucra cu fotbalistul de 39 de ani, motivând acest ultimatum prin fatpul că a stabilit niște reguli, pe care fotbalistul nu le respectă. Pe de altă parte, replica lui Gabi Tamaș ar fi fost că ar fi dispus să renunțe la contract, dacă oficialii consideră că s-a comportat deplasat. Pentru formația din Chiajna urmează încă un sezon în eșalonul secund, după ce, în ediția trecută, nu a prins play-off-ul campionatului. Având o valoare estimată de Transfermarkt la 100.000 de euro, Gabi Tamaș îmbracă tricoul Concordiei Chiajna, din ianuarie 2023, anterior evoluând pentru cei de la Petrolul Ploiești. 

Prins băut la volan în Israel

De altfel, Gabi Tamaș nu este nici pe departe la primul episod de acest fel. De-a lungul vremii, fotbalistul a fost surprins în stare de ebritate la volan și depășind vizita legală inclusiv în Israel, fiind reținut și sancționat. Nici atunci nu era o „premieră” - jucătorul a mai avut probleme cu băutura, de-a lungul vremii, alegându-se inclusiv cu un dosar penal la un moment dat. Unul dintre episoadele cunoscute s-a petrecut în anul 2012, când cu doar câteva ore înainte de reunirea echipei naționale pentru un amical, Gabi Tamaș distrugea complet o ușă din termopan a unui bloc din centrul Bucureștiului, pentru ca apoi să adoarmă pe un preș din fața unui apartament. Trezit din somn de polițiști, fotbalistul lui a devenit agresiv, fiind dus încătușat la secție, de unde a fost eliberat după câteva ore de somn, pentru ca apoi să primească o interdicție de a ieși din România pentru 30 de zile. Apoi, doar un an mai târziu, se remarca într-un episod cu Daniel Pancu, cei doi fiind implicați într-o bătaie, pe fondul alcoolului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net