Planurile lui Adrian Mutu la noua echipă azeră: obiectivele antrenorului român

Ultima actualizare:

După ce și-a încheiat socotelile cu Rapid și a acceptat oferta celor de la Neftçi Baku, Adrian Mutu a vorbit despre planurile sale la fosta campioană azeră. Tehnicianul român mai are nevoie de o serie de jucători, comentând situația transferurilor de la noua gurpare, la care a debutat deja pe banca tehnică, într-un amical cu Fenerbahçe SK, câștigat de formația turcă, scor 1-0.

Adrian Mutu are planuri mari la noua sa echipă (FOTO: Sportpictures)
Adrian Mutu are planuri mari la noua sa echipă (FOTO: Sportpictures)

Potrivit lui Adrian Mutu, Neftçi Baku e deficitară pe anumite posturi și trebuie să-și întărească lotul, înainte de startul noului sezon din Azerbaidjan, punctând, însă, că nu vrea să renunțe la niciunul dintre actualii fotbaliști. „Au ajuns doi jucători, Matias a semnat contractul, iar transferul lui Tamaș a intrat în ultima etapă a negocierilor (n.red. transferul lui Mark Tamaș a fost oficializat duminică). Mi-am exprimat opinia pe această temă într-o discuție purtată cu oficialii clubului. Mai avem nevoie de trei sau patru jucători. Nu vom transfera orice jucător, trebuie să fim foarte atenți, pentru că uneori se mai fac și greșeli în transferuri. Trebuie să ne asigurăm că, dacă vom greși, această greșeală nu va fi prea mare. Nu voi renunța la niciun jucător, deocamdată. Avem nevoie de jucători azeri în campionat. Lotul conține mulți jucători azeri atât tineri, cât și experimentați. Trebuie să contribuim și la dezvoltarea jucătorilor tineri”, a declarat Adrian Mutu, potrivit sportinfo.az. 

Urmează primul meci oficial pe banca tehnică

Antrenorul român are în față prima partidă oficială, din noul sezon, care va fi în preliminariile UEFA Conference League, unde Neftçi Baku își va măsura forțele cu FK Željezničar Sarajevo. În aceeași competiție sunt angrenate și formațiile românești Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CFR Cluj și FCSB.
La cei 44 de ani ai săi, Adrian Mutu a trecut în ipostaza de antrenor de cinci ani, pregătindu-le pe FC Voluntari, naționala României U21, FCU Craiova și Rapid. În ultimul mandat, cel din Giulești, cel poreclit „Briliantul” a încheiat pe locul cinci sezonul trecut de Superliga României. Acum, pe banca tehnică de la noua sa echipă, Adrian Mutu va avea un salariu considerabil, de 650.000 de euro pe an, în ciuda faptului că venitul inițial speculat „bătea” spre un milion de euro. Comparativ, tehnicianul câștiga 150.000 de euro pe sezon la Rapid. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net