Bergodi și Dorinel Munteanu, față în față: Rapid întâlnește specialista egalurilor

Rapidul lui Cristiano Bergodi are un test mai ușor, întâlnind Oțelul Galați al lui Dorinel Munteanu, în deplasare, duminică, de la 19.15, partidă televizată de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

Andrei Borza, încrezător în forța Rapidului (FOTO: Sportpictures)
Andrei Borza, încrezător în forța Rapidului (FOTO: Sportpictures)

„E un meci foarte important și dificil. Oțelul are un antrenor bun, Dorinel, îl cunosc de mult timp. Oțelul face presing, e o echipă care joacă agresiv, cu intensitate. Oțelul a pierdut doar cu FCSB. Apoi, nici n-a câștigat, nici nu a mai pierdut. Dar și-a creat mereu ocazii, a avut șanse importante. Vom vedea dacă pauza a fost de bun augur sau nu. Am un lot bun, s-a terminat campania de mercato. E un lot complet, sunt mulţumit, vreau să lupt pentru primele trei locuri. Dacă vom câştiga titlul sau dacă vom termina pe locul doi, vom vedea. Nu am un glob de cristal în faţă, să prevăd viitorul”, a declarat Cristiano Bergodi, înaintea meciului de fotbal din etapa a IX-a din Superliga României.

Oțelul Galați, fără victorie în sezonul curent

„Va fi un meci greu, cu o echipă bună, agresivă, care n-a pierdut niciun meci, a făcut numai egaluri. Vom merge să câștigăm. Trebuie să demonstrăm că nu am câștigat întâmplător ultimele trei partide și să jucăm foarte bine la Galați. Mă simt extraordinar la Rapid! Am venit, am jucat trei meciuri și avem trei victorii. Sper să continuăm la fel”, a adăugat fundașul rapidist Andrei Borza.
Înapoi în timp, ultima confruntare dintre Rapid și Oțelul s-a întâmplat în 2016, când giuleștenii au învins în deplasare cu 3-0. Revenind în prezent, giuleștenii sunt pe podium, ocupând locul trei, la patru puncte distanță de primul, având patru victorii, două remize și tot atâtea înfrângeri. Comparativ, gălățenii se află pe a 12-a poziție, până acum nereușind nici măcar o victorie, dar fiind specialiști ai egaluri, reușind șapte și având o singură înfrângere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net