Chef Scărlătescu a dat „iama” în mâncare, la întoarcerea din Thailanda! La ce a poftit

Lui Cătălin Scărlătescu (51 de ani) i-a priit de minune vacanța de început de an în Thailanda, acolo unde a fost cu iubita lui, Doina Teodoru.

Cei doi au experimentat tot ce se putea în materie de delicii și bucătărie thailandeză, au mâncat tot felul de preparate culinare care mai de care mai gustoase și spectaculoase însă lui Chef Scărlătescu i-a lipsit totuși ceva de acasă. Fostul jurat de la "Chefi la cuțite" a dus astfel dorul celui mai bun șnițel pregătit chiar de el pe care abia aștepta să îl deguste liniștit.

"Dragilor, am venit din vacanță! Bă, și îmi era poftă de un șnițel, de, pe cuvântul meu de onoare, nu am reușit să mănânc un șnițel bun prin toată Thailanda aia. Uite-l cum l-am făcut pe ăsta. Este de Doamne ferește! Aici arată într-un fel dar după aia îl prăjesc și îl aduc la nivelul ăsta. Deci, fraților, veniți să îl gustați! Dar lasă că o să-l fac frumos pentru voi în carte și o să-l rog pe Gache să vină și el cu o rețetă spectaculoasă!", le-a spus Scărlătescu internauților. Celebrul Chef va introduce șnițelul său în meniul pe care îl pregătește dar și în cartea sa digitală, "Grătar de călător".

Secretul lui Chef Scărlătescu pentru cel mai bun șnițel crocant este că în loc de pesmet folosește  fulgi de porumb zdrobiți care îi dau un gust aparte preparatului și obține astfel o crustă absolut delicioasă.

Cum să faci șnițele bune ca ale lui Chef Scărlătescu

Rețeta de șnițele de pui bune și crocante a lui Cătălin Scărlătescu este una foarte simplă și avem nevoie de următoarele ingrediente:

·       piept de pui (sau pulpă dezosată)

·       pesmet

·       fulgi de porumb

·       unt

·       smântână pentru gătit

·       o lingură muștar

·       sare

·       piper

·       ulei pentru prăjit

·       ierburi aromatice

După ce se taie file pieptul de pui și se condimentează cu sare, piper, ierburi aromatice și ce alte arome își dorește fiecare, se pregătește separat un amestec din unt topit, muștar și  smântână de gătit prin care se trece apoi carnea de pui. Bucățile din carne de pui se trec apoi prin fulgi de porumb mărunțiți amestecați cu pesmet. Între timp se încinge uleiul într-o tigaie și apoi se pune șnițelul la prăjit! E o rețetă foarte simplă și delicioasă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net