De ce Scărlătescu nu își ține banii la comun cu iubita sa! Doina Teodoru l-a dat de gol: „Nu îi place să...”

Cătălin Scărlătescu (51 de ani) și Doina Teodoru (34 de ani) trăiesc o dragoste ca în filme de trei ani. Locuiesc împreună, călătoresc împreună, însă un lucru îi desparte, și anume bugetul la comun. Într-un interviu public, actrița a dezvăluit că ea și partenerul său de viață nu își țin banii la comun, însă acest lucru nu reprezintă o problemă pentru ei.

„El este foarte comod și lasă toată organizarea pe umerii mei. Nu îi place să aleagă, să hotărească. Stă 100 de ani până alege o locație și atunci eu îmi pierd răbdarea și aleg eu unde mergem și ce facem. El decartează doar timpul lui lângă mine.

Nu ne punem problema de bani, dacă punem jumate, jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur și simplu ne hotărâm unde mergem. Banii noștri nu sunt la comun! Mai precis, plătește cine pune primul mâna pe portofel”, a spus Doina Teodoru pentru Playtech.

Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, este pe val

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, în ultima perioadă este implicată în foarte multe proiecte profesionale: în prezent joacă în filmul „Camera 609” de la Antena 1, a ajuns imaginea mai multor brenduri din România și este prezentă, atunci când are timp, la evenimentele mondene unde este invitată. Așa că timpul liber penru actriță este destul de limitat.

„Care mic dejun la pat? Eu mă trezesc la 5 dimineața, îl pup, la 6 ies din casă. Și el, săracul, e la fel de ocupat. Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă: să dormim acasă. Când să discutăm de căsătorie? Noaptea când vin cad lată, leșinată. În somn poate am vorbit, dar eu nu îmi amintesc visele. Sunt căsătorită deja, în serial. Frederico, regizorul serialului s-a gândit să mă mărite. Avem câte 12 ore de filmare”, a mai spus Doina Teodoru în spațiul public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net