Viața merge înainte pentru Cătălin Scărlătescu! Moment important pentru fostul jurat de la Chefi la Cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) nu stă degeaba după plecarea de la "Chefi la cuțite"! Are treabă multă! A dat curs unui frumos proiect, așa că aseară și-a lansat cartea "Grătar de călător", o carte de bucate în ediție limitată și pur digitală, împreună cu Gache.

Cea mai tare carte de bucate a lui Scărlătescu se poate astfel comanda online, iar celebrul chef ne poartă prin mai multe gusturi și arome, pornind din Grecia, Spania și America Latină.

Cele 5 capitole ale cărții "Grătar de călător" cu Chef Scărlătescu și Cosmin Gache se pot cumpăra de la prețul de 49 ron de pe platforma foodfix tech. Alături de Chef Scărlătescu au fost aseară și ceilalți doi colegi ai lui și buni prieteni, foștii jurați de la „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Rezervați în a da interviuri și a face declarații, Chefii Bontea și Dumitrescu l-au susținut pe Scărlătescu cu ocazia lansării cărții de bucate împreună cu Cosmin Gache.

„Cartea mea de bucate este altfel. Lucram în Germania și spălam vase într-un restaurant. M-am bătut cu pumnul în piept că pot să fac Bechamel. Evident, varianta mea de la Nea Costică, de la Eforie Nord, din toamna anului 1980, nu era ce trebuie. M-au dat afară în ploaie. Dragilor, cine nu are carte, nu are parte. De atunci, jumătate din salariul meu s-a dus pe cărți de gătit. Acum am vreo 3000 dar multe dintre ele abia le-am răsfoit. E greu să interacționezi cu ele.

Așa că pentru voi, oamenii mei dragi, am vrut să fac una pe care nu se pune praful. Nu e mai mișto să gătești uitându-te și râzând cu un nebun? Sau cu doi?", a povestit Cătălin Scărlătescu despre cartea lui, iar la evenimentul de lansare "Grătar de călător" și-a adus și expus și câteva dintre cărțile lui de bucate, care nu sunt puține, dar din care s-a inspirat de-a lungul anilor și a pregătit cele mai bune rețete.

Apoi, în cadrul evenimentului de aseară, Cătălin Scărlătescu a povestit cum a luat naștere ideea de a lansa această carte.

„Dacă Gache vrea ceva, am zis să îi dăm Gache-lui ce a al Gache-lui. Și am zis, păi pot eu carte? Și acum cum facem cu cartea? Unul gătește și altul mix-uiește. dar  îți propun ca următoarea s-o mix-uiesc eu și să o gătești tu! O să vedeți ceva  nu spectaculos, ceva altfel decât  normal! Nu e o carte normală pentru că eu nu știu să fac chestii normale. Eu tot timpul le fac pe dos. Gache a venit cu ideea pe dos, eu am întors-o de două ori pe dos și o să vedeți ceva magie.

Adică la un moment dat am spus așa, că luăm gastronomia de la Revoluție și o ducem Revoluție, sau am zis invers? Dumitrescule, cum am zis, mă? Dumitrescu, ajutor! Ce a făcut Gache cu mâncarea mea? Mi-a furat culorile și gustul din mâncare și le-a îndesat în pahar, nu am să uit aia cu caracatița, deci e spectaculoasă!", le-a mărturisit Scărlătescu, aseară, invitaților săi și a mai venit cu o promisiune pentru aceștia.

„Eu nu vă aduc stele Michelin dar vă aduc  împreună cu Gache altceva, vă aduc stelele alea de sus de pe cer, vi le fac cadou! Stele o să aveți și în farfurie și în pahare în momentul în care o să înțelegeți că acea carte e doar pentru prieteni și atât! Nu o dați dușmanilor!”, a mai menționat Cătălin Scărlătescu la evenimentul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net