Florin Dumitrescu, prima reacție după ce au fost anunțați noii jurați de la Chefi la cuțite: „Nu înseamnă că nu văd”

#Chefi la cuțite

După ce au fost anunțați noii jurați care îi vor înlocui pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, fanii nu au văzut cu ochi prea buni această schimbare. Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) a ținut să publice un mesaj subtil pe rețelele de socializare, după ce a primit numeroase mesaje din partea internauților.

Florin Dumitrescu, mesaj subtil pentru noii jurați „Chefi la cuțite” / Foto: Arhiva Click!
Florin Dumitrescu, mesaj subtil pentru noii jurați „Chefi la cuțite” / Foto: Arhiva Click!

Cu puțin timp în urmă, au fost anunțați noii jurați de la cea mai iubită emisiune culinară. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost înlocuiți în cadrul show-ului „Chefi la cuțite” de alți patru bucătari profesioniști: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia. Anunțul a fost făcut chiar de producătorii competiției, însă fanii nu au privit cu ochii prea buni schimbarea. Mai mult, chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj subtil pe rețelele de socializare, după ce a fost dezvăluită identitatea noilor jurați și a primit numeroase mesaje din partea internauților. 

„Azi, Antena 1 a rupt secretomania și ne-a dezvăluit cine sunt cei 4 viitori chefi. Sincer, nu îmi place niciunul, pentru că nu cred că vor emana carisma pe care o emanați voi. Și de ce sunt patru nu înțeleg”, „O să ne fie dor de voi! Emisiunea devine banală…”,

„Chef….dragul meu, frumosul meu, unul dintre cei «trei magnifici», așa cum cu drag și respect îmi plăcea să vă spun, n-am pierdut niciun sezon cu voi trei, ca să aflu azi că nu mai sunteți în emisiunea mea preferată…pe care sigur nu o voi mai urmări…dar, cel mai important e să fii sănătos și fericit cu familia frumoasă pe care o ai, și…să ne dați de veste, unde veți fi voi, voi fi si eu și ca mine, mulți fani ai voștri…au pierdut enorm cei de la Antena, n-au știut să vă păstreze”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Florin Dumitrescu, la postările lui legate de schimbările făcute de producția „Chefi la cuțite”.

Mesajul lui Florin Dumitrescu: „Nu înseamnă că nu văd” 

Astfel, la rândul său, bucătarul a ținut să le răspundă fanilor, însă nu fiecăruia în parte, ci prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa personală de Facebook și Instagram. Ce a avut Florin Dumitrescu de spus?

„Gânduri de azi: salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo.

Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!

Am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane. Încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!

Voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră! Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, a scris chef Florin Dumitrescu, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net