Surpriză totală! S-a aflat care sunt cei patru jurați de la Chefi la Cuțite

Ultima actualizare:

După multe speculații, există și o decizie finală a producătorilor Chefi la Cuțite. Viperele vesele au făcut publice numele celor patru joi jurați. Iată despre cine este vorba! 

Cine sunt cei patru jurați de la "Chefi la Cuțite" Foto: antena1
Cine sunt cei patru jurați de la "Chefi la Cuțite" Foto: antena1

Cei patru bucătari aleși de Antena 1

S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Conform paginii de instagram Viperele Vesele, cei patru bucătari aleși de Antena 1 pentru sezonul 13 sunt Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner. 

Acești profesioniști în arta culinară vor aduce o nouă perspectivă în competiție și vor încânta publicul cu experiența și creativitatea lor. Decizia de a aduce înlocuitori pentru juriul anterior a fost rapidă, iar Antena 1 pare decisă să mențină în continuare nivelul ridicat de divertisment și competiție în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Cine este Ștefan Popescu, noul jurat 

În ceea ce-l privește pe chef Ștefan Popescu, acesta a avut o apariție surpriză în calitate de jurat în emisiunea „Chefi la cuțite.” În 2000, el și-a început meseria în bucătărie, iar de atunci și-a clădit o carieră de vis.

Despre Chef Orlando Zaharia

Chef Orlando a gătit pentru foarte multe personalități, îndeosebi în perioada destul de îndelungată în care a gătit pentru Președinția României, unde făcea mesele de protocol pentru diplomații de rang înalt. El a fost Executive Cheful restaurantului Noblesse, unul dintre cele mai renumite locații cu specific frațuzesc de la acea vreme din București. În prezent, bucătarul este Executive Cheful lanțului de restaurante Pagaia și Qs Inn, din care fac parte 6 locații și o hală de producție, toate administrate de același grup de firme.

Orlando Zaharia, noul jurat de la Chefi la Cuțite Foto: antena1
Orlando Zaharia, noul jurat de la Chefi la Cuțite Foto: antena1

 Richard Abou Zaki, un alt nou jurat la Chefi la Cuțite

La doar 26 de ani, Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite deține un restaurant cu o stea Michelin în Italia. Richard Abou Zaki a povestit, în martie, la Chefi la cuțite că gătește încă de când avea 8 ani, chiar dacă tatăl său, de origine libaneză, nu l-a susținut în această privință.

„Mama mea muncea în fabrică, așa că eu am început să gătesc de pe la 8 ani, crescând cu această pasiune. De-atunci mi-am dorit să devin bucătar. Cred că acesta a fost destinul meu. Am plecat în Italia cu mama când eu aveam 5 ani. Când am început să lucrez în bucătăria unui restaurant din Italia, munceam și câte 16-17 ore. Intram când era noapte și ieșeam când era noapte. Așa a început parcursul meu la același restaurant la care a lucrat și Gordon Ramsay', a povestit tânărul, scrie viva.ro

Despre juratul Alexandru Sautner

Alexandru Sautner lucrează de peste 27 de ani în domeniul gastronomic. În 1991, Alexandru Sautner a plecat în Germania, iar in 1998 avea deja primul restaurant. În 2003 l-a deschis pe al doilea, iar în 2005 pe al treilea, toate fiind în Germania (Stuttgart).

Alexandru Sautner, noul jurat de la "Chefi la Cuțite" Foto: Facebook
Alexandru Sautner, noul jurat de la "Chefi la Cuțite" Foto: Facebook

În România, Alexandru Sautner este din 2012 și a început la mare, unde a deschis Plaja Caelia împreună cu sportivul Ciprian Marica. Ulterior, în 2013, Alexandru Sautner a inaugurat această frumoasă experiență numită Cremeria Emilia, împreuna cu partenera lui Flavia Maxim, un proiect în care au crezut foarte puține persoane.

Motivul pentru care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar fi plecat din emisiune

Antena 1 anunța prin intermediul unui comunicat de presă înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Motivul despărțirii ar fi refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Mona Segall, producătorul celor mai de succes show-uri din epoca modernă a televiziunii din România este creatoarea celor 3 personaje pe care le-a selectat pentru juriu pentru prima oară în anul 2012, când aceștia erau necunoscuți publicului larg. 

 Care a fost discuția legată de bani 

Legat de faptul că ar fi cerut bani pentru a filma și sezonul 13, Cătălin Scărlătescu a spus clar: „Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net