Câți chefi noi vor fi la Chefi la Cuțite. Se anunță schimbări mari la Antena 1

Nu a mai rămas foarte mult timp până când românii vor avea parte de debutul sezonului 13 al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. „Chefi la cuțite” va începe curând, potrivit ultimelor informații apărute, însă cu mari schimbări care vor lua pe toată lumea prin surprindere. 

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” / foto: Social media
Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” / foto: Social media

Antena 1 a fost nevoită să treacă prin mai multe schimbări după plecarea neașteptată a lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, jurații care au stat la cârma emisiunii timp de 12 sezoane. Aceștia au fost deja înlocuiți, astfel că telespectatorii așteaptă să vadă de ce surprize vor avea parte. 

Câți jurați vor fi la „Chefi la cuțite” în noul sezon 

Pe Instagram a apărut o postare conform căreia Antena 1 se pregătește să lanseze sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Un detaliu a ridicat un semn de întrebare: vor fi 3 sau 4 jurați? Spunem asta pe baza imaginilor puse la dispoziție, unde se observă că juriul primește 4 farfurii, nu 3, dar și faptul că există un scaun în plus la masa lor, ceea ce ne face să ne gândim la posibilitatea de a exista un cel de-al 4 bucătar.

„Fii cu ochii-n patru!👨‍🍳 Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY! 🔪”, se arată în postarea de pe Instagram a paginii Mireasa. 

Mona Segall: „Au chimia și competitivitatea care este necesară”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost doar simpli jurați la „Chefi la cuțite”, ci și cei care au oferit gust emisiunii prin simplul lor fel de a fi. Mona Segall recunoștea în trecut faptul că succesul emisiunii culinare de la Antena 1 li s-a datorat în mare parte lor. 

„Mihai Morar: Și care-i rețeta lui Chefi la cuțite? De reușită și de longevitate?

Mona Segall: De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim.

Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că...pe modelul Românii au talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează, și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență.”, mărturisea Mona Segall în urmă cu doar câteva luni, când a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net