Când vor putea fi revăzuți foștii jurați de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu a făcut marele anunț: „Ne gândim să facem ceva împreună”

Vești bune în prag de sărbători pentru românii care au apreciat fosta echipă a juraților de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a vorbit despre noul proiect pe care îl va avea cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

Foștii jurați de la „Chefi la cuțite” / foto: Antena 1
Foștii jurați de la „Chefi la cuțite” / foto: Antena 1

Fanii au primit cu mare bucurie vestea că își vor revedea bucătarii preferați din nou împreună. De data aceasta nu este vorba despre un proiect la TV, ci unul în mediul online. 

Florin Dumitrescu nu dorește să mai accepte proiecte televizate 

Fostul jurat de la Antena 1 a oferit o explicație scurtă pe Instagram despre plecarea de la emisiunea culinară și a oferit câteva detalii despre noul proiect pe care îl desfășoară cu prietenii săi. 

Florin Dumitrescu a vrut să pună punct anumitor speculații și să explice faptul că nu banii au fost problema plecării de la „Chefi la cuțite”. A spus că va reveni pe viitor cu o discuție amplă pe marginea acestui subiect. Până se va materializa planul lor, celebrul bucătar va continua să gătească la petreceri și evenimente private. 

De asemenea, a anunțat faptul că el împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își doresc să facă un proiect împreună în mediul online, însă până atunci mai rămân multe de rezolvat. 

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net