Ce s-a ales de Andrei Olteanu, unul dintre primii câștigători Chefi la Cuțite. Din ce câștigă bani acum

Andrei Olteanu este câștigătorul emisiunii culinare „Chefi la Cuțite” din sezonul 4, anul 2017. Concurentul care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea a impresionat pe toată lumea cu preparatele sale și a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Ulterior, s-a retras din lumina reflectoarelor. Ce face acum Andrei Olteanu și din ce își câștigă banii?

Cu ce se ocupă acum Andrei Olteanu, câștigătorul sezonul 4 din Chefi la cuțite / Foto: Arhiva Click!
Cu ce se ocupă acum Andrei Olteanu, câștigătorul sezonul 4 din Chefi la cuțite / Foto: Arhiva Click!

În anul 2017, Andrei Olteanu, concurent în echipa lui Sorin Bontea, devenea cel de-al patrulea câștigător al show-ului culinar „Chefi la Cuțite”. A plecat acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro, iar apoi s-a retras din lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat și la pasiunea sa. Și la șase ani după ce a participat la emisiunea de la Antena 1, Andrei se află tot în bucătărie, cariera sa după „Chefi la cuțite” a înflorit.

Cu ce se ocupă acum Andrei Olteanu

„Profesez în același domeniu, nu cred că mă văd făcând altceva sau renunțând. Am acumulat extrem de multă experiență în tot acest timp, am deschis mai multe restaurante în diferite orașe din țară, ocupându-mă și de training personal.

În acest moment sunt imaginea fermei de Black Angus Fergus Farm, unde m-am implicat în producția de carne de vită Black Angus de calitate superioară și a unor produse cu eticheta verde, cu un gust natural. Sunt și imaginea firmei de distribuție materie prima din Constanța, specializată pe Horeca. Sunt bine, încerc să acumulez cât mai multă experiență și cunoștințe și să devin o versiune din ce în ce mai bună. Ca și venituri nu aș putea să îți spun o suma exactă, dar sunt pe măsură muncii depuse”, a declarat Andrei Olteanu, pentru fanatik.ro.

Cât despre chef-ul care l-a ghidat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, Andrei a dezvăluit că nu a păstrat o legătură strânsă cu Sorin Bontea: „De păstrat legătura e mult spus, dar un «La mulți ani» de ziua lui și urări de sărbători… Nu sunt eu foarte sociabil din fire”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net