Cătălin Scărlătescu, declarații uluitoare despre Mona Segall: „Îmi pare rău pentru că...”

Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au șocat cu decizia lor de a nu mai face parte din următorul sezon „Chefi la cuțite”, după ce au stat la masa juriului 12 sezoane. Recent, Scărlătescu a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la emisiunea de la Antena 1 și și-a exprimat părerea despre producătoarea Mona Segall. 

Scărlătescu, doar cuvinte de laudă la adresa Monei Segall / foto: Colaj Click!
Scărlătescu, doar cuvinte de laudă la adresa Monei Segall / foto: Colaj Click!

„Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai urmărite proiecte de televiziune din România. Un plus succesului emisiunii l-au avut cei trei bucătari: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care creau o atmosferă destul de relaxantă și amuzantă totodată, mai ales că cei de acasă îi iubesc. 

Cătălin Scărlătescu: „Pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei”

Fostul jurat al emisiunii culinare de la Antena1 a vorbit pentru prima dată despre decizia de a plecat atât el, cât și foștii lui colegi. De asemenea, a vorbit și despre Mona Segall, producătoarea „Chefi la cuțite”. A avut doar cuvinte de laudă la adresa ei și regretă că anumite persoane nu au contribuit la bunul mers al lucrurilor. 

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană! Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru cancan.ro.

Chef Florin Dumitrescu: „Prefer să gătesc pentru cine private”

Florin Dumitrescu a vorbit și el în urmă cu doar câteva zile despre plecarea de la „Chefi la cuțite” și a anunțat că problema nu au fost banii, dorind să dezmintă acest zvon. 

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net