Primele mesaje ale noilor jurați de la Chefi la Cuțite! Ce au transmis cei care i-au înlocuit pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

#Chefi la cuțite

Noul sezon "Chefi la Cuțite" se anunță exploziv! Trio-ul îndrăgit de bucătari a fost înlocuit și nu mulți s-au arătat entuziasmați. Cu toate acestea, noii jurați par să promită foarte mult și este posibil sa asistăm la nașterea unor noi personaje extrem de îndrăgite atât în lumea culinară, cât și în televiziune. Ne putem da seama chiar și din simplele mesaje pe care noii chefi le-au postat pe rețelele de socializare și din care deja le-am putut creiona tipologiile. Spunem doar atât: cu siguranță va fi un sezon surprinzător!

Logo Chefi la Cutite jpg

Mesajul chefului Ștefan Popescu 

Ștefan Popescu a transmis un mesaj a avut un mesaj foarte ferm față de ce anume urmează în concurs, iar față de colegii săi a avut numai cuvinte de laudă, semn că este conștient de concurența pe care o are 

"Acest rol vine la pachet cu multă responsabilitate. Responsabilitate față de emoțiile, aspirațiile și pasiunea care se află în spatele fiecărui preparat. Atât în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională sunt obiectiv, corect și flexibil, nu urmăresc perfecțiunea, vreau să descopăr potențial și entuziasm, astea sunt așteptările mele în ceea ce îi privește pe concurenți. Ce se întâmplă la masa juriului va fi foarte interesant pentru telespectatori. O să fie cu intrigă, tachinări și show. Colegii mei au un traseu profesional de excepție, sunt lideri care conduc echipe mari și cunosc această meserie din toate unghiurile ei, de la spălatul vaselor, până la antreprenoriat. Ca și caractere și background suntem totuși diferiți și asta va da un plus de savoare interacțiunii dintre noi."

Mesajul chefului Alexandru Sautner 

Alexandru Sautner a mărturisit că este foarte fericit de șansa care i se oferă, o șansă binemeritată după o carieră de 30 de ani.

"Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la @chefilacutite ! Știu că avem o mare responsabilitate, o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună! Pe Orlando îl știam mai de mult, cu Richard am avut imediat o conexiune, nu știu de ce, poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană, dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând 😛) . Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!"

Mesajul chefului Richard Abou Zaki 

Cât despre cel mai tânăr dintre jurați, Richard Abou Zaki, chef-ul s-a arătat și în acest mesaj la fel de plin de speranță și entuziasm față de tot ceea ce va urma. Nu era de așteptat altfel, căci parcursul său impresionant și atât de rapid l-am întreprins cu multă bucurie.

"Toată viața mi-a plăcut să am provocări, asta m-a făcut mereu să mă dezvolt. Să fiu în juriu la Chefi la Cuțite este pentru mine o oportunitate extraordinară de a transmite pasiunea pe care eu o am pentru bucătărie și de a inspira oamenii pasionați de acest domeniu. În fiecare zi vreau și simt nevoia să învăț ceva nou și sunt bucuros că asta se va întâmpla alături de atât de mulți oameni pasionați de bucătărie. Eu am o foame de viață, de a face lucruri, pe care vreau să o transmit și celorlalți. Am pornit de la 5 angajați, acum coordonez o echipă de 45 și tot ce am realizat are la bază această bucurie de a face lucruri. Sper să deschid o ușă spre o nouă perspectivă asupra bucătăriei, o bucătărie dinamică și contemporană."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net