Povestea incredibilă a fostului concurent care a ajuns jurat la Chefi la Cuțite. Tânărul are o stea Michelin

Este este fostul concurent care le-a luat locul chefilor! Richard Abou Zaki făcea furori acum câteva luni la show-ul „Chefi la Cuțite”, acum însă tânărul a dat lovitura totală și a ajuns pe locul celor trei chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Tânărul de 26 de ani , care s-a născut la Piatra Neamț, este bucătarul de origine română care a obținut o stea Michelin.

Povestea incredibilă a fostului concurent care a ajuns jurat la Chefi la Cuțite. Foto: colaj/captură
Povestea incredibilă a fostului concurent care a ajuns jurat la Chefi la Cuțite. Foto: colaj/captură

Fostul concurrent care a ajuns jurat la „Chefi la Cuțite”

Tânărul a muncit cu nume mari din gastronomia internațională și a învățat de la cei mai buni: Michel Roux și Massimo Bottura.

Am restaurantul meu în Italia cu o stea Michelin, am obținut-o în 9 luni. Am plecat în Italia, când aveam 5 ani, cu mama, iar de atunci a început tot parcursul meu. Eu am 4 restaurante. Mi-am dat viața pentru bucătărie și niciodată nu m-am gândit să renunț la ea.”, a spus tânărul.

Pasiunea pentru gătit a început așadar, de la o vârstă fragedă. Viața familială nu a fost cea mai ușoară, însă Richard s-a agățat de un vis, un vis în care ceilalți nu au crezut, dar pentru care el și-a dedicat toată viața. Acum, roadele muncii sale se văd: a reușit să devină jurat la cel mai iubit show culinar din țară.

Mama mea muncea în fabrică, așa că eu am început să gătesc de pe la 8 ani, crescând cu această pasiune. De-atunci mi-am dorit să devin bucătar. Cred că acesta a fost destinul meu. Când am început să lucrez în bucătăria unui restaurant din Italia, munceam și câte 16-17 ore. Intram când era noapte și ieșeam când era noapte. Așa a început parcursul meu la același restaurant la care a lucrat și Gordon Ramsay.”,a mai spus tânărul la „Chefi la Cuțite”.

Parcursul nu a fost deloc ușor, tânărul își amintește cu durere prima zi într-o bucătărie a unui restaurant de top: s-a chinuit foarte mult și au fost multe nopți în care pleca plângând de la muncă. A muncit chiar și 8 luni de zile gratuit, totul pentru pasiune și din dorința de a învăța arta culinară la cel mai înalt nivel. Tatăl nu l-a susținut în parcursul său. Deși l-a văzut doar de câteva ori în viață, acesta a reușit să-l emoționeze până la lacrimi când i-a mărturisit că a reușit să ajungă un super chef.

Mama mea e româncă, iar tatăl meu e de origine libanez. Ei s-au cunoscut în Cipru, când mama mea era o balerină profesionistă, apoi m-am născut eu. Ei s-au despărțit când aveam 6 luni, iar tatăl meu a plecat în America. Eu am rămas cu mama mea. Cu tata am ținut legătura, vorbeam de 2-3 ori pe an. (…) Eu mi-am dedicat toată viața bucătăriei. Cred că a fost destinul meu să mă fac bucătar”, a mai adăugat tânărul chef.

Cine sunt noii jurați de la „Chefi la Cuțite”

Conform paginii de instagram Viperele Vesele, cei patru bucătari aleși de Antena 1 pentru sezonul 13 sunt Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner. Antena 1 anunța prin intermediul unui comunicat de presă înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Motivul despărțirii ar fi refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net