Oana Matache rupe tăcerea despre începutul relației cu Radu Siffredi: „Eu nu știam că există...”

Oana Matache (32 de ani) și Radu Siffredi (28 de ani) au avut parte de o poveste de dragoste extrem de controversate la început. Cei doi participanți ai emisiunii Power Couple, de la Antena 1, prezentată de Dani Oțil, au rupt tăcerea despre începutul relației lor. Ce a avut de declarat sora Deliei Matache. 

image

Oana Matache și Radu Siffredi au luat prin surpindere întreaga lume în momentul în care au devenit un cuplu, extrem de discutat atunci. Timpul a trecut, iar lucrurile și-au găsit ordinea lor, așa că acum celor doi le-a fost mult mai ușor să facă destăinuiri din începutul poveștii lor de iubire. 

Oana Matache: „Radu nu știa că exist, eu nu știam că există”

Oana Matache a fost căsătorită cu Răzvan Miheț, bărbatul cu care are împreună doi copii. Cei doi încă erau căsătoriți atunci când sora Deliei Matache și-au refăcut viața, însă au rămas în relații bune de dragul celor mici. 

Recent, Oana Matache a mărturisit că și-a cunoscut actualul iubit la filmările unui videoclip al unui prieten comun, iar la câteva luni distanță aveau să-și unească destinele. Frumoasa blondină a declarat faptul că până în acel moment nu se intersectase niciodată cu el, iar după prima lor întâlnire au trecut aproximativ 2 luni în care nu s-a mai întâmplat nimic. 

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mărturisit Oana Matache, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Ulterior, Radu Siffredi avea să-i trimită mai multe mesaje, iar răspunsul ei mereu întârzia să apară: 

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a adăugat Radu Siffredi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
image png
banner mihai traistariu png
Cornelia Rednic a ieșit de dimineață în parc să facă sport și mișcare
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net