Oana Matache, adevărul despre relația cu Radu Siffredi. Ce i-a unit pe cei doi concurenți de la emisiunea Power Couple: „E greu să trăiești așa...”

Oana Matache, sora Deliei, și Radu Siffredi sunt unul dintre cele nouă cupluri celebre care vor demonstra că iubirea învinge tot, chiar și cele mai grele și amuzante probe. Deși sunt de doar un an împreună, Oana și Radu au hotărât să participe împreună la emisiunea Power Couple. Dintre cele nouă perechi de celebrități, ei sunt cei mai tineri. Cei doi au mărturisit de-a lungul timpului că relația lor a trecut prin mai multe dificultăți la început, însă acum sunt uniți cu adevărat. Iată adevărul despre relația lor.

Oana Matache, adevărul despre relația cu Radu Siffredi
Oana Matache, adevărul despre relația cu Radu Siffredi

Oana Matache, adevărul despre relația cu Radu Siffredi

Relația lor a fost una destul de controversată, din cauza faptului că Oana a divorțat de fostul soț și mulți fani nu prea l-ar fi simpatizat pe Radu. Chiar dacă mulți au aruncat cu diverse comentarii la adresa lui, în emisiunea Power Couple au avut șansă sî îl vadă pe Radu așa cum este el și chiar și Oana a descoperit lucruri noi despre iubitul său, la care nu s-ar fi așteptat.

Într-un interviu pentru Viva.ro, Oana Matache a dezvăluit ce anume o leagă atât de mult de Radu. Artista a mărturisit că în ciuda diferențelor dintre ei, există o calitate comună care îi unește. Practic, au ajuns să se înțeleagă unul pe altul așa cum nu au făcut-o cu alții.

„Eu și Radu, chiar dacă provenim din medii, aparent, diferite și, da, nu am fost înconjurați de aceiași oameni, un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși, de cercul de prieteni, de familie, chiar și în carieră am fost cumva neînțeleși, pentru că mereu am vrut să facem niște lucruri care erau considerate prea îndrăznețe…și e greu să trăiești așa pentru că tu îți dorești să te exprimi și lumea te bagă într-o pătrățică. Când vine un om la tine și îți spune: <<te văd cum ești tu, pentru că și eu am trăit chestiile astea și le simt>>, este minunat.”, a spus Oana Matache pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net