Roxana Vancea, o mămică precaută! Uite ce a decis vedeta să facă pentru mezinul familiei

#Exclusiv Click!

Viața Roxanei Vancea (33 de ani) s-a schimbat radical în ultimii patru ani de când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu. Cei doi acum formează o familie frumoasă, mai ales că acum au și un băiețel împreună, pe micuțul Zian, de doi anișori, dar și pe Milan pe care antrenorul de fitness îl are dintr-o altă relație amoroasă eșuată.

Temperaturile scăzute din termometre care sunt în această perioadă au determinat-o pe fosta vecină de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, să nu îl dea încă pe mezinul familiei la grădiniță... totul pentru a nu răci.

„Nu l-am dus pe Zian încă la grădiniță pentru că  încerc să-l feresc de epidemiile de gripă/ rujeolă și ce mai este prin grădinițe plus că noi nu l-am înscris deloc la grădiniță, el a împlinit anul trecut doi anișori, este micuț, am ales să mai așteptăm puțin.

În ultima perioadă am mai fost cu el la ski. Nu am vrut să se îmbolnăvească să nu-l pot duce. De la începutul anului au început să anunțe epidemii de gripă plus că Milan a fost foarte rău bolnav și am zis să nu-l duc și pe el să se îmbolnăvească”, a spus Vancea pentru Click!

Agendă încărcată

Bruneta ne-a mai dezvăluit și cum îi îmbracă pe cei doi copii atunci când ies afară, la joacă, să nu răcească în această perioadă când temperaturile din termomentru sunt cu minus:

„Zian acum face destule activități unde interacționează cu alți copii cum ar fi: înot, dansuri chiar și ski. Atunci când îi scot afară, pe amândoi, le pun strampi pe sub trening sau le dau combinizoane din astea de iarnă direct peste pijamale plus că le pun căciuli în cap, mănuși, fular ca să nu răcească”.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului„Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net