Roxana Vancea, mămică de nota zece! Uite cât de mult se implică vedeta în creșterea celor mici

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) și-a luat atribuțiile de soție și de mamă în serios! Vedeta este căsătorită cu antrenorul de fitness, Dragoș Paiu, de patru ani, iar de doi ani au și un copilaș împreună. Sportivul mai are, dintr-o altă relație amoroasă eșuată, un alt băiețel, pe micuțul Milan, pe care bruneta îl adoră.

Roxana Vancea, o mămică devotată. Sursă: Instagram

Pentru că este luna cadourilor, a clipelor frumoase petrecute alături de cei dragi, la masă sau în jurul bradului, Roxana Vancea și frumoasa sa familie se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

„Este cea mai frumoasă perioadă din an pentru noi! Am tot ce îmi doresc de la viață acum, sunt împlinită că am o familie unită. Pentru că Moș Crăciun a venit în oraș, eu, Zian și Dragoș (soțul vedetei – n.r) am fost la un atelier de făcut turtă dulce unde a fost superb. Ne-am distrat și am făcut lucruri inedite împreună. Milan nu a putut să meargă cu noi, pentru că era la școală, iar noi când am fost, a fost în timpul săptămânii când el era la ore”, a declarat Roxana Vancea, pentru Click!

Vancea, o mamă fericită

Prichindelul familiei se pare că s-a simțit în elementul său...în casa lui Moș Crăciun:

„Zian, nu ai treabă cu el, la atelier s-a simțit ca peștele în apă. Am decorat amândoi o turtă dulce, după care Zian a și mâncat-o, iar după ce am ieșit toți trei afară ne-am întâlnit cu mai mulți Moș Crăciuni care cântau și a fost ceva de basm….după el ar fi stat doar acolo”.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului„Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net