Băieții Roxanei Vancea îi moștenesc marea pasiune! Uite ce fac cei doi puști

#Exclusiv Click!

Este o vorbă din popor care spune că așchia nu sare departe de trunchi! Zicală care li se potrivește de minune și celor doi puști, Milan și Zian, pe care Roxana Vancea (33 de ani) și soțul său, Dragoș Paiu, îi au. Contactată de Click!, vedeta ne-a poveștit cum cei doi prichindei fac sport acasă.

„Da, amândoi copii sunt cu mișcarea. Milan face fotbal, Zian face înot. Acasă ne-am cumpărat o bandă unde alergăm cu toții și cei mici fac la fel după noi, aleargă pe bandă. Cel mic, Zian de câte ori o prinde în priză o pornește singur, începe să râdă după care se urcă pe ea și merge.

Face mișcare. Nici Milan, nici Zian nu cad de pe bandă, nu se dezechilibrează chiar se descurcă foarte bine. Se dau jos din mers singuri, nu îmi e frică că o să pățească ceva”, a declarat Roxana Vancea, în exclusivitate pentru Click!

Familie sportivă

Atât Roxana Vancea, cât și partenerul său, Dragoș Paiu, iubesc stilul de viață sănătos, mai ales că amândoi sunt instructori de sport. Astfel, Milan și Zian le-au moștenit pasiunea.

Chiar dacă micuțul Milan este copilul pe care soțul său îl are dintr-o altă relație, acest lucru nu o determină pe Roxana să facă diferență între ei și să îi iubească diferit, ba din contră, bruneta îi adoră pe amândoi și unde este Zian este și Milan.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului„Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net