Uite ce au făcut și ce au învățat băieții Roxanei Vancea! Nu o să îți vină să crezi cum a reacționat vedeta

De patru ani de zile viața Roxanei Vancea (33 de ani) s-a schimbat radical! De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, antrenor de fitness de profesie la fel ca și ea, vedeta se axează foarte mult pe viața de familie și pe cei doi băiețeii ai lor: micuțul Zian și Milan (copil dintr-o relație anterioară amoroasă pe care bărbatul a avut-o cu altă femeie – n.r).

Pentru că au fost aceste zile libere de la stat cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, Roxana Vancea, soțul vedetei și copii Milan și Zian și-au făcut bagajele și au plecat pentru câteva zile la ski la Rânca. Din imaginile pe care bruneta le-a postat pe contul său de Instagram se observă foarte ușor că cei doi prichindei se descurcă foarte bine pe pârtie și sunt atenți la fiecare indicație în parte pe care intructorul le-o oferă pentru a persevera cât mai repede.

De asemenea, din story-urile recente pe care Roxana le-a postat pe contul său de Instagram, o putem auzi cum îi încurajează pe cei doi micuți, deoarece se aude cum sexy – mama le spune că se descurcă foarte bine în ceea ce privește „mânăritul” schiurilor.

Familistă convinsă

Roxana Vancea are o familie frumoasă. Sursă: Instagram

Roxana Vancea este foarte activă pe conturile de socializare așa că nu a ezitat recent să le spună prietenilor virtuali ce o face fericită în aceste momente cel mai mult pe ea.

„Dragostea e numai în familie!”, a fost mesajul Roxanei Vancea postat în dreptul unui video cu activitățile din viața lor.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan si Dani”.

image
image
image
image
image
image
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net