Roxana Vancea rupe tăcerea! Cum se înțelege cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu ar avea de ce să fie altfel”

Roxana Vancea și Dragoș Paiu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au făcut cununia civilă în anul 2019, iar în urmă cu doar câteva luni au făcut nunta. Cum s-a schimbat viața fostei vedete TV după ce s-a căsătorit și a devenit mamă, dar și cum se înțelege cu fosta parteneră a soțului ei, aflați din cele ce urmează. 

Roxana și Dragoș au împreună o familie minunată / foto: Social media
Roxana și Dragoș au împreună o familie minunată / foto: Social media

Familia vedetei s-a mărit în anul 2021, atunci când Milan, copilul lor, a venit pe lume. Roxana era deja familiarizată cu rolul de mămică, deoarece soțul ei are un copil din relația anterioară, pe Milan, cu care vedeta are o relație specială.

Roxana Vancea: „Cu mama lui Milan am o relație destul de OK”

În cel mai recent interviu oferit presei, Roxana Vancea a vorbit despre viața de familie, dar și despre relația pe care o are cu fosta parteneră a soțului ei, mama lui Milan. Vedeta a mărturisit că relația este una bună, mai ales de dragul celui mic, astfel că subiectele lor au legătură doar cu școala, sănătatea și binele lui Milan. 

„Cu mama lui Milan am o relație destul de OK. Nu ar avea de ce să fie altfel, pentru că nu discutam decât despre Milan. Despre școală, despre sănătate, nevoi etc. Singurul scop comun este binele lui Milan”, a dezvăluit Roxana Vancea, într-un interviu viva.ro.

Milan și Zian au o relație extrem de apropiată 

Vedeta a mărturisit că cei doi băieți au o relație unică. Se iubesc foarte mult și petrec timp împreună, însă cel mai greu moment pentru amândoi este atunci când Milan trebuie să plece la mama lui. 

„Cei mici au o relație foarte frumoasă, se iubesc enorm. Zian este topit după Milan, atunci când pleacă la mama lui plânge, și îl strigă în fiecare zi. Se trezește și din somn și strigă după el. Milan, tot așa, pleacă plângând de fiecare dată. Este foarte grijuliu și protector Milan. Mă ajută de foarte multe ori cu Zian. Mai mult, noi, ca părinți, am încercat să gestionăm lucrurile în așa fel încât să nu ajungă să fie geloși unul pe celălalt. Mereu îi încurajăm să se ia în brațe, să împartă orice au, să se joace împreună, să doarmă împreună etc”, a continuat vedeta.

Zian și Milan / foto: Social media
Zian și Milan / foto: Social media

Într-un interviu pentru Click!, frumoasa asistentă de televiziune se declara o femeie fericită și împlinită. Încă de pe atunci mărturisea că cei doi au o relație apropiată, chiar dacă sunt frați vitregi. Milan a fost de la bun început protectiv și atent cu frățiorul său. 

„Milan a început grupa zero și este foarte încântat, iar Zian o să meargă din luna noiembrie la grădiniță, pentru că atunci împlinește doi anișori. Mă bucur foarte mult că se înțeleg amândoi și se iubesc tare. Plus că se susțin unul pe celălalt, Milan este foarte protector cu Zian că este mai mic. Îi dă de mâncare, îl schimbă, se joacă cu el când sunt în mașină și tot așa”, a declarat Roxana Vancea, pentru Click!

„Nu ne neglijăm unul pe altul”

Fiind părinții a doi copii, ocupându-se de creșterea lor, aflăm de la Roxana Vancea că viața li s-a schimbat radical de când se ocupă de cei doi băieți. Cu toate că nu mai petrece atât de mult timp cu soțul său, nu permite ca flacăra iubirii din cuplu să se stingă.

„Care relație de cuplu? A mea cu Zian? Sau a mea cu Milan? Copiii dorm cu mine. Dragoș doarme singur de când a venit pe lume Zian. Dar după ce îi culc merg și stau cu el. Ne bucurăm și de 5 minute dacă avem împreună. Nu ne neglijăm unul pe altul, dar nici nu mai avem libertatea să facem ce vrem când vrem.

Eu consider că flacăra se menține vie atunci când ești alături de omul tău, când te poți baza 100% pe el, când îți pasă de nevoile lui și faci tot posibilul să simtă că ești mereu acolo. Întotdeauna a cântărit pentru mine ceea ce Dragoș a făcut atunci când îmi era greu, la bine toată lumea e acolo.”, a conchis Roxana Vancea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net