Roxana Vancea, primele imagini cu rochia de mireasă. Vedeta și soțul ei se vor cununa religios în weekend. FOTO

Roxana Vancea se pregătește de nuntă! Fosta asistentă de televiziune și soțul ei, Dragoș Paiu, sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să meargă în fața altarului, pentru a primi binecuvântarea lui Dumnezeu, după ce s-au căsătorit civil în anul 2019. Vedeta a făcut mai multe declarații în acest sens. 

Roxana și Dragoș se căsătoresc religios / foto: social media
Roxana și Dragoș se căsătoresc religios / foto: social media

La începutul anului în curs, pe conturile sale de social media, Roxana Vancea a prezentat câteva idei de rochii de mireasă, fanii fiind luați prin surprindere. Acum, vedeta anunță că nunta va fi mâine, însă evenimentul va fi unul restrâns, fără prea mulți invitați. 

Cum arată „rochia visurilor”

După mai multe modele albe probate, vedeta a găsit „rochia visurilor” ei la un târg de nunți. Este un model diferit față de cele prezentate deja fanilor, spune aceasta. Ultimele imagini de pe Instagram prezintă rochia aleasă de vedetă. Modelul este unul spectaculos, simplu și elegant, în stilu-i caracteristic. 

„Am profitat de un târg de nunți pentru a-mi găsi rochia visurilor, dacă pot să spun așa. Cred că am reușit, în cele din urmă, să o găsesc, chiar dacă a fost foarte greu să mă decid, fiindcă toate rochiile erau absolut superbe. Deși toată lumea îmi spunea că îmi stă bine în acele rochii din clipul de pe Instagram, îmi pare rău că dezamăgesc, dar am ales o rochie care nu are nici cea mai mică legătură cu cele probate în clip”, a dezvăluit Roxana Vancea, potrivit viva.ro.

Roxana și Dragoș nu își doresc o nuntă mare

Cununia religioasă va avea loc mâine, 2 martie, cu mențiunea că evenimentul va fi unul cât mai restrâns, invitate fiind doar persoanele dragi și apropiate cuplului.

„Ne-am hotărât ca anul acesta să ne cununăm și religios, deși nu o să fie o nuntă în adevăratul sens, ci doar o cununie religioasă. Așa cum am precizat în nenumărate rânduri, nu sunt adepta nunților mari, cu sute de invitați, prefer ceva intim. Evenimentul o să aibă loc pe data de 2 martie. Sincer, am lăsat la latitudinea nașei să hotărască aspectele referitoare la dată, preot, biserică și sunt convinsă că o să iasă perfect. Este foarte credincioasă, a ales cea mai frumoasă biserică și sunt sigură că și cununia noastră o să fie de neuitat”, a mai spus Roxana, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net