Unde vor pleca Roxana Vancea și Dragoș Puiu în luna de miere: „O să mergem în aprilie...”

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) și Dragoș Paiu și-au jurat iubire veșnică în acest weekend și în fața lui Dumnezeu! După ce s-au căsătorit civil în 2019 cei doi au ales să se cunune și religios în prezența familiei și a celor dragi la Biserica Sfântul Ciprian – Zlătari.

Roxana Vancea a purtat în Biserică o rochie de mireasă, de prințesă, superbă, care s-a așezat perfect pe trupul său lucrat la sală zi de zi. De asemenea, nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a fost îmbrăcat și el la patru ace, mai exact într-un costum negru, din două piese, asortat cu o cămașă de un alb impecabil.

„În Biserică am avut puține emoții, nu am plâns deloc, s-a râs mai degrabă, ne-am simțit foarte bine. Nu ne-am hotărât încă unde o să mergem noi doi în luna de miere. Cert este că avem în aprilie luat deja o vacanță la Disneyland cu copiii. După care dacă o să ne mai luăm și pentru luna de miere o să fie tot cu ei, dar nu ne-am decis încă unde o să fie. Noi nu am făcut nuntă, am făcut cununie religioasă cu familia și câțiva apropiați. Deci nu putem vorbi de dar de nuntă”, a spus Roxana Vancea pentru Click!

Familie liniștită

Roxana Vancea ne-a mai mărturisit și faptul că relația dintre ea și soțul său este una bazată pe respect și pe iubire. Ba mai mult, între cei doi nu există orgolii sau momente în care unul este mai superior ca celălalt.

„Nu l-am călcat pe Dragoș pe picior în Biserică. Ce am eu cu el să-i stric pantofii? Nu am din astea (superstiții – n.r), nu suferim niciunul de șefie în casă plus că nu mi-aș dori un bărbat care să joace după cum cânt eu”, a mai spus Roxana Vancea pentru Click!

Click! spune

Tradiția spune că încercarea de a călca pe picior pe cineva, în timpul cununiei religioase, înseamnă că acea persoană o să domine familia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net