Zi mare pentru Mirela Vaida! Celebrează 13 ani de căsătorie cu soțul ei

Ultima actualizare:

Mirela Vaida este extraordinar de emoționată și recunoscătoare azi, deoarece ea și soțul ei sărbătoresc 13 ani de mariaj. Prezentatoarea TV de la Acces Direct a împărtășit momentul și fanilor ei de pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine superbă de la cununie. 

mirela vaida png

Mirela Vaida și soțul, Alexandru Vaida, celebrează azi 13 ani de când și-au unit destinele. Vedeta a simțit să-și împărtășească bucuria și pe social-media, unde a rememorat momentele în care se pregătea de cununia ce a avut loc acum mai bine de o decadă, în Dealul Jilăului, județul Cluj.

Citește și: Mirela Vaida are un nou membru în familie: «E cea mai "guralivă" din neamul Bourenilor!»

Prezentatoarea de al Acces Direct a publicat chiar și o imagine superbă, în care este îmbrăcată într-un port tradițional românesc, dovadă că pasiunea ei pentru cultura tradițională din țara noastră a însoțit-o încă dinainte să devină vedetă. 

«Fix acum 13 ani, pe vremea asta, ma pregateam de cununie in Dealu' Gilaului, jud. Cluj!», a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii. 

Nu rata nici: Mirela Vaida, vacanță cu periperiții: „Trebuie să mă operez”

Mirela Vaida și soțul ei Alexandru sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au fost mereu discreți în ceea ce privește relația, iar acest aspect i-a ajutat să păstreze armonia dintre ei, dovadă că dragostea lor continuă să reziste și azi 13 ani, mai târziu 

Mirela Vaida și Alexandru sunt fericiții părinți a trei copii superbi, este vorba de Carla, Vladimir și Tudor. 

Hai să vezi și: Mirela Vaida, poze superbe din vacanță! Ce destinație a ales prezentatoarea?

Mirela Vaida, cerere în căsătorie ca-n filme

Mirela Vaida și soțul ei s-au căsătorit în 2009, iar vedeta a dorit foarte mult să păstreze câteva din tradițiile populare, așa că au ales in loc pitoresc pentru ceremonia nunții.

Vedeta a avut o cerere în căsătorie ca-n filme. Iubitul ei, Alexandru, a pus marea întrebare în timp ce se aflau în mașină, la semafor. 

Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a mărturisit Mirela Vaida, potrivit SpyNews

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net