VIDEO Mirela Vaida se pregătește pentru al patrulea copil? Anunțul de la petrecerea lui Pepe

Ultima actualizare:

Mirela Vaida s-a distrat de minune la petrecerea lui Pepe, organizată cu ocazia zilei de naștere a artistului. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost atât de emoționată când a văzut-o pe Alina Pușcaș cum îl ținea în brațe pe fiul solistului, încât că Mirela Vaida a menționat că își dorește și un al patrulea copil. 

Mirela Vaida se pregătește pentru al patrulea copil?
Mirela Vaida se pregătește pentru al patrulea copil?

Mirela Vaida este unul dintre prietenii apropiați ai lui Pepe și a fost desigur alături de artist pentru a-i ura «La mulți ani», cu ocazia împlinii vârstei de 43 de ani. La party-ul nebun, care a avut loc într-o locație selectă din Capitală, au luat parte vedete dar și oameni dragi din anturajul artistului, astfel că atmosfera a fost una superbă și plină de voiebună. Șampania a curs până în zori, s-a cântat «Mulți ani trăiască», iar artistul a fost de-a dreptul copleșit de dragostea cu care este înconjurat, într-un moment atât de special. 

Nu rata: Mirela Vaida ia măsuri stricte împotriva atacatoarei: «Lupta nu e cu nebuna, ci cu statul român»

Mirela Vaida a fost sufletul petrecerii, a documentat fiecare moment important și i-a transmis artistului o urare și pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut cu această ocazie și un anunț la care nimeni nu se aștepta. Mirela Vaida i-a declarat colegei sale de breaslă, Alina Pușcaș, că ar mai vrea să mai facă un copil. 

«Vezi că se ia Alina. Îl facem și pe al patrulea. Hai să mai băgăm unul.», a spus prezentatoarea de la Acces Direct. Mirela Vaida nu s-a putut abține să nu facă și o remarcă adorabilă despre bebelușul lui Pepe, spunându-i lui Yasmine Ody, că micuțul seamănă leit cu mama. 

Află și: Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors! Mașina prezentatoarei a fost distrusă cu un bolovan

Mirela Vaida, marcată de pierderea celor două sarcini

Mirela Vaida a trăit o dramă profundă, când a pierdut două sarcini la vârsta de 32 de ani. Medicii i-au spus că, din cauza complicațiilor, pe care le suferise, nu va mai putea avea copii până la 35 de ani, iar șansele sunt foarte mici să poată procrea pe cale naturală. Acum, la 40 de ani, Mirela Vaida este fericita mămică a trei copii. 

Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani.", a măsrturisit Mirela Vaida în podcastul lui Valentin Sanfira

Prezentatoarea a mai adăugat că și-ar dori mult să aducă pe lume gemeni, preferabil două fetițe. 

Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci.”, a mai declarat Mirela Vaida. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net