Mirela Vaida ia măsuri stricte împotriva atacatoarei: «Lupta nu e cu nebuna, ci cu statul român»

Ultima actualizare:

Mirela Vaida a avut parte de o experiență regretabilă în urmă cu câteva zile, atunci când și-a găsit mașina făcută zob de către atacatoarea, Antoanela. Vedeta este determinată să ia măsuri cât mai dure împotriva femeii, care nu-i dă pace. 

Mirela Vaida a anunțat că ia măsuri stricte împotriva atacatoarei
Mirela Vaida a anunțat că ia măsuri stricte împotriva atacatoarei

Incidentul ce a avut loc recent i-a pus capac vedetei de la Acces Direct, astfel că, în cadrul emisiunii, Mirela Vaida a anunțat că și-a contactat avocatul, pe Adrian Cuculis, în speranța că de această dată se va face dreptate. 

Te-ar interesa și: Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors! Mașina prezentatoarei a fost distrusă cu un bolovan

Vedeta TV este de-a dreptul terifiată de faptul că femeia care atacat-o în urmă cu un an de zile umblă din nou liberă pe străzi, deși are probleme psihice, mai ales că individa a afirmat că vrea să o omoare pe Mirela Vaida cu un bolovan. 

Prezentatoarea de la Acces Direct nu are de gând să lase situația să continue în acest mod și nu vrea să trăiască cu frica-n sân, așa că a anunțat că va acționa pe cale legală. Mirela Vaida a declarat în cadrul show-ului pe care îl prezintă că cele mai mari piedici le întâmpină din partea sistemului, întrucât nu aplică niciun fel de măsuri pentru protejarea victimelor. â

Vezi și: Mirela Vaida, luată la rost după o cântare: „Nesătulă de...”

,,Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare . Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors cu forțe noi

Mirela Vaida a trecut prin clipe de panică, când la data de 21 iunie, mașina ei a fost grav avariată de către nimeni alta, decât Antoanela, atacatoarea ce atentase la siguranța vedetei în urmă cu un an. 
De această dată, femeia i-a făcut zob mașina, după ce a aruncat cu pietre în autoturismul prezentatoarei TV.

Nu rata nici: Mirelei Vaida i s-a făcut rău în platoul emisiunii „Acces Direct": «Este o femeie puternică și va reveni curând»

Mirela Vaida a fost de-a dreptul revoltată când a văzut ce s-a întâmplat și a rememorat clipele de groază pe care le-a trăit în urmă cu un an, când Antonela a intrat dezbrăcată în studioul emisiunii și a aruncat cu un bolovan în direcția vedetei. 

La vremea aceea, rugămințile Mirelei Vaida către autorități, de a lua măsuri pentru a siguranța ei și a familiei au fost mai degrabă ignorate, căci atacatoarea a fost eliberată din spitalul de psihiatrie la două săptămâni de la incident. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net