Mirela Vaida, luată la rost după o cântare: „Nesătulă de...”

Ultima actualizare:

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, dar se știe deja că una dintre marile sale pasiuni este muzica. O bună perioadă de timp a cântat pe la diferite evenimente, dar se pare că ultima nuntă la care a participat în calitate de artist... i-a pus capac!

După ce a cântat la nunta repsectivă, Mirela Vaida a postat o filmare pe contul personal de Instagram, pentru a le arăta tuturor talentul său, cultivat din pură pasiune. Deși era de așteptat ca prezentatoarea TV să primească laude, având în vedere că are foarte mulți fani datorită emisiunii „Acces Direct”, reacțiile au fost cel puțin împărțite.

Cum gurile rele sunt de neoprit, un internaut a luat-o la rost pe artistă și i-a aruncat cuvinte dure. Motivul? În accepțiunea sa, Mirela Vaida ar fi avidă după faimă și câștiguri materiale.

Vezi și: Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate: «Româncele noastre nu sunt băgate în seamă»

„Așa ai ajuns?…Nesătulă de bani să cânți pe la nunți!…Vai de capul tău”, a scris utilizatorul, pe rețelele de socializare.

MicrosoftTeams image (22) png

Prezentatoare TV în timpul zilei, artist full-time în timpul nopții

Mirela Vaida iubește muzica și oricând prinde puțin timp liber cântă la diferite evenimente, precum nunți sau botezuri. Șapte ani nu a avut nicio problemă și a câștigat foarte bine din pasiunea sa, căci mergea în paralel cu job-ul de la Antena Stars și cântările.

Citește și: Mirela Vaida, ce siluetă ți-ai tras! Am surprins-o la o plimbare ca fetele, iar pantalonii ...

„Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţă că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică. Am fost la Mamaia, în ’97. Am mai fost la «Ploaia de stele», în 2001”, a declarat Mirela Vaida, la un moment dat.

„Am început cântând la nunți”

Totodată, vedeta așa s-a lansat, susținând reprezentații la diferite evenimente. Are un repertoriu bogat și cântă absolut orice se cere. Din păcate, însă, oboseala și-a pus amprenta și s-a văzut nevoită să renunțe la o parte dintre evenimente, fiind acum mult mai selectivă.

”Inima m-a chemat spre muzică mereu. Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul, și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața, la 5. Și veneam ruptă și vocal”, a mai precizat ea, la o emisiune TV.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net