Mirela Vaida, ce siluetă ți-ai tras! Am surprins-o la o plimbare ca fetele, iar pantalonii ...

Cei ce o cunosc pe Mirela Vaida știu deja că prezentatoarea TV e mămică cu normă întreagă, chiar dacă are de „jonglat” și cu cariera sa în televiziune, în același timp. Vedeta Antenei face însă în așa fel încât să îmbine cele două roluri pe care și le-a asumat, așadar nu e mirare dacă uneori ajunge să facă pe babysitter-ul chiar la locul de muncă. 

cub cub vaida png
Mirela Vaida, cu fetița la locul de muncă! Foto: Click

Paparazzii Click! au surprins-o pe Mirela Vaida împreună cu fetița ei, la locul de muncă, îndreptându-se către platourile de filmare ale emisiunii sale. Cele două au fost reperate în Zona Băneasa, având drept destinație studiourile Antenei 1 de la Piața Chibrit.

Mirela Vaida, cu fetița la locul de muncă

Vedeta Antenei are trei copii, doi băieți și o fiică, și, deși partenerul ei de viață, Alexandru Vaida, o ajută destul de mult cu treburile casei și creșterea celor mici, se pare că de data aceasta soții au fost copleșiți de situație.

Sau, cine știe, poate fetița lor vrea să calce pe urmele mamei, așadar are nevoie de o mică lecție într-ale televiziunii. Cert este că pentru „aventura” lor, cele două au decis să se și asorteze, dacă tot au petrecut întreaga zi împreună.

Atât Mirela, cât și fiica ei, Carla, au purtat ținute lejere, formate din pantaloni confortabili de trening și adidași. Diferența a constat în nuanțele alese însă, Clara optând pentru culoarea roz, în timp ce mama ei a dorit ceva mai „serios”, îmbrăcând o ținută crem.

Mirela și Alexandru Vaida își mai doresc un copil

Mirela și Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009 și au una dintre cele mai sudate relații, deși preferă să fie discreți. Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare autohtone, chiar dacă de curând a trecut printr-o situație delicată la locul de muncă. Amintim că aceasta a fost atacată în direct, cu o cărămidă, în timp ce își prezenta emisiunea.

Citește și: Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune! „Un pietroi trebuia să vină direct în capul meu!”

În plan personal, Mirela are o familie frumoasă, având împreună cu soțul ei o fiică și doi băieți. Recent, vedeta TV spunea că se gândește și la al patrulea copil, ea și partenerul ei mai dorindu-și o fetiță.

Mirela Vaida, între televiziune și muzică

Deși numele ei e adesea legat de emisiunea „Acces Direct”, amintim că Mirela Vaida a debutat în showbiz în urmă cu aproape 20 de ani, ca și interpretă în trupele etno Ho-Ra și D’Or. Vaida cochetează în continuare și cu cariera muzicală, participând în 2019 și la preselecțiile pentru concursul Eurovision. Aceasta s-a născut în Iași și are la bază studii universitare juridice.

Citește și: Mirela Vaida, declaraţii despre al patrulea copil: "Vrea soţul meu încă o fetiţă"

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

vladut
Satul Aceredo jpg
cub ion țiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png