Cum se simte Mirela Vaida la 40 de ani: „Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta...”

Mirela Vaida a schimbat prefixul pe 16 martie. Frumoasa prezentatoare TV a împlinit miercuri, 16 martie, 40 de ani și se simte binecuvântată! Într-o postare pe pagina ei de Facebook, vedeta a spus că i-a fost mereu frică de acest moment. De ce? Iată ce mărturisiri a făcut!

mirela vaida aniversare JPG

“Azi împlinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta... La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr ești matur, la apogeu! Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 ca la ceva «wannabe»!  Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi!

Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieții, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu liniște și împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulțumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viața!”, a fost mesajul transmis de Mirela Vaida.

mirela Vaida copii JPG

Mirela Vaida se menține în formă cu mult sport

După 3 nașteri, artista și prezentatoarea TV arată senzațional, deși are un program nebun, adică foarte încărcat, ocupată fiind atât cu copiii și activitățile lor extrașcolare, dar și cu job-ul său și cu ceea ce mai face pe lângă!

Mirela Vaida are o viață activă, face sport, iar aerobicul și cycling-ul se află printre preferatele ei, după cum reiese din postările vedetei de pe social media. De altfel, tot Mirela Vaida povestea pentru fanii săi că din când în când mai vizitează și cabinetul medicului estetician.

“Da, merg la medicul estetician pentru că mi-o cere meseria și vârsta! Nu, nu am făcut intervenții chirurgicale, deși, peste vreo 20 ani, dacă va fi nevoie, nu voi ezita! Dar merg de două ori pe an la control pentru a-mi analiza tenul, ridurile, cearcănele, pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de hidratarea, elasticitatea și sănătatea pielii!

Cred în frumusețea naturală, autentică și în fizionomia „lăsată de Dumnezeu”! Tocmai de aceea fac tot posibilul să le păstrez cât mai mult timp!”, a mai completat Mirela Vaida într-o postare de pe rețelele sociale.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net