Mirelei Vaida i s-a făcut rău în platoul emisiunii „Acces Direct": «Este o femeie puternică și va reveni curând»

Mirela Vaida prezintă emisiunea „Acces Direct” din anul 2019, după ce Simona Gherghe a renunțat la formatul la cârma căruia se afla de nouă ani. În ediția live de marți, 20 aprilie, Mirela Vaida și-a îngrijorat telespectatorii, după ce a fost nevoită să părăsească platoul din cauza unor stări de rău. 

Mirela Vaida a acuzat stări de rău în timpul emisiunii
Mirela Vaida a acuzat stări de rău în timpul emisiunii

Mirela Vaida prezintă, în fiecare zi, de luni până vineri, emisiunea Acces Direct, alături de Adrian Velea. În timpul emisiunii de marți, 20 aprilie, Mirela a părut să nu se simtă bine și a cerut pauză de publicitate. După spotul publcitar de câteva minute, Mirela nu a mai revenit în platou alături de Adrian. Acesta i-a asigurat pe telespectatori că starea Mirele este una bună și că vedeta va reveni în scurt timp. 

Adrian Velea, nevoit să continue emisiunea fără Mirela Vaida
Adrian Velea, nevoit să continue emisiunea fără Mirela Vaida

„Ne-am întors în direct și colega mea, Mirela Vaida, o să revină în curând lângă mine. Îi este puțin rău, dar, așa cum o știm cu toții pe Mirela, este o femeie puternică și va reveni cât de curând, ne întoarcem la povestea noastră”, a povestit Adrian Velea.

Mirela Vaida a fost atactă, în direct, cu un bolovan, în luna martie 2021

În luna martie a anului trecut, Mirela Vaida a trecut printr-un moment care a speriat-o cumplit și a traumatizat-o. O femeie cu probleme psihice a reușit să pătrundă în platoul de filmare, cu un bolovan în mână. Femeia a aruncat cu piatra în direcția prezentatoarei, cu intenția de a o lovi, însă Mirela a reușit să se ferească și să scape teafără. Deși nu s-a ales cu o lovitură din punct de vedere fizic, șocul emoțional suferit de Mirela a fost unul puternic și a avut nevoie de luni întregi pentru a putea lăsa în urmă incidentul și a se putea simți din nou în siguranță. 

Agresoarea Mirelei a fost internată timp de două săptămâni la psihiatrie, însă medicii au decis să o externeze. Mirela a fost revoltată de decizia luată de medicii și a încercat să își facă dreptate apelând la autorități. Conform medicilor de la unitatea spitalicească care i-au făcut investigațiile agresoarei, femeia suferea de un retard accentuat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net