Mirela Vaida, consternată de decizia judecătorilor, în cazul femeii care a atacat-o cu un bolovan

Ultima actualizare:

    Mirela Vaida, terorizată în propria emisiunefoto: Antena 1
Mirela Vaida, terorizată în propria emisiunefoto: Antena 1

Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, chiar în platoul emisiunii „Acces Direct”, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. Prezentatoarea tv Mirela Vaida ceruse însă ca aceasta să fie judecată pentru tentativă de omor!

Mirela Vaida este consternată după decizia luată de judecători, în cazul femeii care a atacat-o cu un bolovan, în luna martie, chiar în platoul emisiunii „Acces Direct”, unde intrase complet dezbrăcată. Aceștia au decis ca agresoarea să fie trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum solicitase Mirela Vaida, inițial. Prezentoatoarea Antenei 1 intenționează, însă, să meargă până în pânzele albe pentru a opri atacurile repetate ale agresoarei sale. Vedeta vrea să ceară schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o și care i-a pus, astfel, viaţa în pericol. Încadrarea s-ar putea schimba, însă, numai în măsura în care judecătorul va admite toate probele pe care le va depune la dosar Mirela Vaida prin avocaţii săi. Dosarul se află, în prezent, în cameră preliminară, anunță Antena3.ro.

Mirela Vaida: „Să ne protejeze naibii cineva!”

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, chiar în platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1. O femeie a pătruns goală în platoul emisiunii, prin intrarea de serviciu a sediului Antenei 1, și a aruncat cu un bolovan înspre prezentatoare. Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. În urmă cu o lună, agresoarea Antoneta a încercat un nou atac la adresa Mirelei Vaida, spărgând geamurile de la intrarea în sediul emisiunii „Acces Direct”. După atac, femeia a fost internată. „Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze, să ne protejeze naibii cineva. Efectiv, mi-e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă! Ce pot să fac eu? Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida, plângând la „Acces Direct”.

Citește și:

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune! „Un pietroi trebuia să vină direct în capul meu!”

Cine este atacatoarea Mirelei Vaida? Primele poze cu chipul agresoarei!

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net