Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors! Mașina prezentatoarei a fost distrusă cu un bolovan

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct", a trecut din nou prin momente de panică, în direct. Se pare că atacatoarea ei, Antoanela, a revenit în forță. De această dată nu a dat buzna dezbrăcată în platoul emisiunii, ci a distrus mașina prezentatoarei!

image
Mirela Vaida se teme pentru propria siguranță

Mirela Vaida a fost din nou protagonista unui moment delicat. În timpul emisiunii din data de 21 iunie, mașina prezentatoarei a fost lovită cu un bolovan de mari dimensiuni, iar parbrizul a fost în întregime distrus. Mirela este convinsă că autoarea este chiar Antoanela, femeia care a atacat-o cu un bolovan similiar anul trecut, după ce a pătrus în platoul emisiunii. 

stanga
dreapta
mirela vaida png
masina vaida png
atacatoare vaida png
atacatoare vaida 2 png
vaida atac png

Citește și: Mirela Vaida se teme pentru propria siguranță, după ce a fost atacată în direct 

Vizibil panicată și șocată de faptul că femeia continuă să o agreseze, Mirela Vaida a transmis un mesaj autorităților și le-a solicitat să intervină întrucât se teme pentru propria viață și pentru siguranța familiei sale. 

  „Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (...) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și, de cele mai multe ori, sunt eu aia. (...) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida. 

Mirela Vaida a fost atacată anul trecut, în direct, cu un bolovan

Anul trecut, în luna martie, Mirela Vaida a fost atacată în direct de o femeie cu probleme psihice. Aceasta a reușit să pătrundă în platoul emisiunii pe care Mirela o prezenta și să arunce un bolovan în direcția prezentatoarei.

Vezi și: Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela în platoul emisiunii 

Mirela a solicitat atunci să se deschidă o anchetă în cazul respectiv, însă autoarea a fost externată din spitalul de psihiatrie după doar două săptămâni de spitalizare, putând circula nestingherită pe stradă. 

Mirela Vaida a lăsat cu greu în urmă acel episod și, o bună periodă de timp, a fost condusă la muncă de soțuli eu tocmai pentru că se temea pentru propria siguranță. Iată că, din păcate, grijile Mirelei au fost întemeiate! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png