Șoc și panică la Antena 1! Agresoarea Mirelei Vaida s-a întors pentru un nou atac: “Vrea să-mi ia gâtul!”

Ultima actualizare:

    Agresoarea Mirelei Vaida a încercat să pătrundă din nou în sediul Antenei 1
Agresoarea Mirelei Vaida a încercat să pătrundă din nou în sediul Antenei 1

Mirela Vaida trăiește un coșmar care nu se mai termină! Prezentatoarea “Acces direct” a trăit miercuri, 19 mai, un nou șoc! Agresoarea, care în luna martie a atacat-o cu un bolovan uriaș în platoul emisiunii, s-a întors pentru un nou atac. Înarmată de această dată cu mai multe pietre, Antoanela Grigoraș a spart toate geamurile ușii sediului Antenei 1, urlând amenințător.

Agresoarea Mirelei Vaida a acționat după același plan diabolic ca în luna martie. Femeia și-a scos hainele în spatele rulotei și a început să arunce cu pietre în geamurile sediului Antenei 1 de la Piața 1 Mai. De această dată însă, oamenii din producție au văzut la timp ceea ce se întâmpla și au anunțat imediat autoritățile.

Mirela Vaida a povestit incidentul cu ochii în lacrimi

Panicată, Mirela Vaida a început să plângă în direct, spunând că se simte terorizată și că a ajuns să-i fie frică să mai iasă din casă din cauza Antoanelei Grigoraș.

“Am din nou să vă dau o veste, pentru mine șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați! Această femeie a făcut fix ca prima oară, s-a dezbrăcat după rulotă și a venit la fel cu pietroaie, doar că de data asta a fost ușa încuiată. Fac apel către autorități. Vrea să-mi ia gâtul, să vedem care pe care, mi se pare că ea e mai înțeleasă decât mine, care sunt victimă. Sub amenințare și terorare tot timpul n-ai cum să trăiești”, a spus Mirela Vaida la “Acces Direct”, cu ochii în lacrimi.

Mirela Vaida: "Mă simt urmărită peste tot"

După ce în urmă cu două luni a fost atacată cu un bolovan în platoul emisiunii, Mirela Vaida a depus mai multe plângeri penale împotriva Antoanelei Grigoraș pentru amenințare și tentativă de omor.

Citește și: Mirela Vaida, în lacrimi la Poliție. Ce crede despre agresoare? „A acționat la pont!”

“Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie, pe numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tentativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din Spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3,5 metri de locul în care mă aflu. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție, care a venit să o ia și, probabil că mâine, Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva. Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a mai spus Mirela Vaida.


    Femeia care a aruncat cu bolovani în Mirela Vaida s-a întors la sediul Antenei 1Foto: captură Antena 1
Femeia care a aruncat cu bolovani în Mirela Vaida s-a întors la sediul Antenei 1Foto: captură Antena 1

Camerele au surprins-o pe agresoarea Mirelei Vaida

Camerele de filmat au surprins momentul în care Antoanela Grigoraș, agresoarea Mirelei Vaida, a atacat cu bolovani sediul “Acces Direct”. Femeia s-a dezbrăcat în fața clădirii de toate hainele, apoi a început să lovească cu pietroaiele pentru a sparge geamurile ușii, strigând: „Mi-a furat banii! Dă-mi banii! Nu mă interesează! Te omor!”Imediat, la fața locului a ajuns și Poliția. La vederea oamenilor legii, Antoanela Grigoraș a început să alerge printre mașinile din parcarea sediului. Din fericire, polițiștii au reușit să o prindă în cele din urmă pe agresoare.

Ce a transmis Poliția

“Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.Cu privire la persoana în cauză facem următoarele precizări: în data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiași post de televiziune și a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă.În urma cercetarilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1”, se arată în comunicatul Poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net