Lovitură în dosarul Mirelei Vaida! Procurorii au decis că nu a fost tentativă de omor! "Mă simt în pericol!”

Ultima actualizare:

    Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul propriei emisiunifoto: captură/Antena 1
Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul propriei emisiunifoto: captură/Antena 1

Mirela Vaida (39 de ani) primește lovitura de grație în dosarul deschis de prezentatoarea tv după ce a fost atacată cu un bolovan în propria emisiune, de către o femeie cu probleme psihice, din Iași. Procurorii care se ocupă de caz au decis însă să claseze cea mai gravă acuzație din dosar, aceea de tentativă de omor.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” s-a arătat profund indignată de decizia procurorilor de a schimba încadrarea acuzaţiei. „Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată”, a declarat Mirela Vaida, la Antena 3.


    Atacatoarea Mirelei Vaida a fost reținută de polițiști vinerifoto: captură/Antena 1
Atacatoarea Mirelei Vaida a fost reținută de polițiști vinerifoto: captură/Antena 1

„Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme”

Cercetările în dosar vor continua, însă, doar pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri. „Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML. Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă. Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie”, a mai spus, indignată, prezentoatoarea tv.

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1. O femeie din Iași a pătruns goală în platoul emisiunii și a aruncat cu bolovan chiar în prezentatoarea emisunii.

Citește și:

EXCLUSIV Mirela Vaida, păzită ca un şef de stat, după atacul din studio

Cine este atacatoarea Mirelei Vaida? Primele poze cu chipul agresoarei!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net