Mirela Vaida, vacanță cu periperiții: „Trebuie să mă operez”

Ultima actualizare:

Mirela Vaida se bucură de mica vacanță pe care o are de la Antenă, însă nu în totalitate, căci are o problemă de sănătate care nu-i dă pace. Prezentatoarea Acces Direct suferă de o inflamație la nivelul ochiului, iar zona e destul de roșie și umflată. Vedeta nu știe dacă să se opereze sau nu, cel puțin decizia nu este încă luată.

Mirela Vaida, bătăi de cap din cauza inflamației de la ochi
Mirela Vaida, bătăi de cap din cauza inflamației de la ochi

Mirela Vaida, la un pas de operație din cauza șalazionului

După ce s-a întors din Deltă, unde a fost cu toată familia, Mirela Vaida și-a anunțat urmăritorii în ceea ce privește starea ei de sănătate, astfel că a discutat despre problema ce o mistuie de ceva timp: anume șalazionul de la ochiul drept.

Citește și: VIDEO Mirela Vaida se pregătește pentru al patrulea copil? Anunțul de la petrecerea lui Pepe

Prezentatoarea Acces Direct are ochiul destul de inflamat, imagini puteți vedea în galeria foto de mai jos, iar pentru asta e posibil să ajungă chiar și la cuțit, însă se mai gândește.

„M-am întors din vacanță, parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa, deocamdată, încă nu știu ce să fac cu el.”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Vezi și: Ele au avut curaj să se pozeze complet nemachiate! Le recunoști?

Până una alta, Mirela Vaida s-a apucat de treabă prin casă, gospodărit în adevăratul sens al cuvântului, pentru că a gătit două oale mari de mâncare. Așa e cu trei copii și bărbat acasă, dacă e să cităm din spusele vedetei Antena 1.

Mai în glumă, mai în serios, Mirela Vaida s-a „plâns” că ai ei copii mănâncă nu mult, foarte mult, iar sarcina meselor intră în mâinile sale, așa că trebuie să stea să gătească non-stop. Din ce știm noi, prezentatoarea Acces Direct se plânge ea că stă în bucătărie mai mult decât în platoul de la Antenă, dar îi și place.

„Și ce credeți că fac acum? Gătesc. Gătesc oale de mâncare. Am făcut o supă de pui cu tăiței de casă, voi știți ce bună e? Voi știți cât mănâncă acești copii ai mei? La voi cum e?”, a spus Mirela Vaida.

Din păcate: Drama Mirelei Vaida. A pierdut două sarcini și a devenit mămică la 33 de ani. Acum mai vrea gemeni!

Ce este șalaizonul, inflamația de care suferă Mirela Vaida?

Șalazionul (chalazionul) este  inflamație la nivelul ochiului, are aspectul asemănător cu orjeletul, însă care se dezvoltă în timp. Se localizează în interiorul pleoapei, motiv pentru care rezultatele tratamentului ambulator nu sunt un întotdeauna un succes.

Apariția este favorizată de persoanele care suferă de dermatită atopică, au suferit în trecut de orjelet, în zona ochiului intră diferite bacterii sau  blefarita.

Pentru a evita infectarea cu această inflamație la nivelului ochiului trebuie să evitați să puneți mâinile murdare pe la ochi, să vă ștergeți pe față cu prosoape curate și să evitați piscinile publice cu apa neschimbată ori dușurile murdare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net