Mirela Vaida s-a pus pe slăbit! Dieta cu care a scăpat de 3 kg în doar câteva zile

Ultima actualizare:

Mirela Vaida a dezvăluit recent că și-a propus să scape de câteva kilograme înainte de a merge în vacanță, astfel că a apelat rapid la ajutorul unei diete. Până în prezent, în doar o săptămână, prezentatoarea TV a reușit să slăbească 3 kg, deși a mărturisit că a mai și „trișat”!

Mirela Vaida a urmat o cură de slăbire cu rezultate rapide Foto: Arhivă
Mirela Vaida a urmat o cură de slăbire cu rezultate rapide Foto: Arhivă

Mirela Vaida se pregătește să plece în vacanță alături de familie, însă prezentatoarea a simțit nevoia să renunțe la câteva kilograme înainte de concediu.

Vezi și: VIDEO Mirela Vaida se pregătește pentru al patrulea copil? Anunțul de la petrecerea lui Pepe

Mirela Vaida a slăbit 3 kg într-o săptămână

Astfel, aceasta a dezvăluit că a început o dietă, ale cărei rezultate deja sunt vizibile, deși a recunoscut că a mai mâncat și ce nu trebuia. 

Invitată la ziua de naștere a lui Pepe, vedeta de la „Acces Direct” a mâncat tort și a băut și șampanie, lucruri nerecomandate atunci când te apuci de o cură de slăbire.

A trecut o săptămână de când am început dieta. Hai să vedem, 56,9. Am început dieta cu 59,7 kilograme. Deci am dat aproape trei kilograme. Ideea este că aș fi dat și mai mult, dar am fost pe la rude, m-au pus la masă, am fost la ziua lui Pepe, mi-a dat să mănânc tort, să beau șampanie, deci dacă am și trișat și tot am dat jos trei kilograme, vă dați seama ce bună este această dietă.”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Nu rata: Drama Mirelei Vaida. A pierdut două sarcini și a devenit mămică la 33 de ani. Acum mai vrea gemeni!

În ce constă dieta aleasă de Mirela Vaida

Prezentatoarea TV a ales o dietă care presupune șase mese slabe în calorii, fără zahăr și carbohidrați. Mesele conțin însă mulți nutrienți și minerale.

Când s-a decis să urmeze dieta, Mirela Vaida cântărea aproape 60 de kg. Aceasta a mai dezvăluit că rezultatele au apărut încă din primele zile, atunci când, după ce a verificat cântarul, a văzut că a slăbit în jur de 1,6 kilograme.

Iată și: Mirelei Vaida i s-a făcut rău în platoul emisiunii „Acces Direct": «Este o femeie puternică și va reveni curând»

Cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare.”, a mai spus Mirela Vaida.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net