Drama Mirelei Vaida. A pierdut două sarcini și a devenit mămică la 33 de ani. Acum mai vrea gemeni!

Ultima actualizare:

Mirela Vaida este în prezent fericita mămică a trei copii, pe care și i-a dorit din tot sufletul! Dacă acum vedeta are parte din plin de experiența de mamă, în urmă cu ceva ani, prezentatoarea TV a povestit că a trecut prin momente de deznădejde și incertitudine, după ce i s-a spus că nu poate procrea pe cale naturală. Artista a pierdut două sarcini, iar în sufletul său încolțise îngrijorarea că nu-și va putea vedea visul împlinit, acela de a avea propria familie. Iată declarațiile!

Mirela Vaida își mai dorește copii! Foto: instagram
Mirela Vaida își mai dorește copii! Foto: instagram

Mirela Vaida a devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 33 de ani, „târziu” ar spune unii. Cei care îi judecă deciziile nu știu însă povestea tristă din spatele încercării sale de a-și întemeia o familie.

Acum e cea mai fericită mămică: Mirela Vaida, copleșită de emoție la serbarea copiilor! Imagini adorabile cu micuții

Mirela Vaida a pierdut două sarcini, iar medicii erau rezervați cu privire la următoarea

Prezentatoarea TV a pierdut în trecut două sarcini, una dintre acestea survenind chiar în timp ce se afla pe scenă, la un concert. 

În urma acestor probleme, vedeta TV a mers la medic, iar acesta i-a dat atunci o veste care a îngrijorat-o. I s-a spus că dacă nu va deveni mamă până la vârsta de 35 de ani, va fi nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro, deoarece șansele sunt foarte mici să mai procreeze pe cale naturală.

Soțul Mirelei, scump la vedere: Poze rare cu soțul Mirelei Vaida. Cum a fost surprins acesta, în timp ce soția lui era la emisiune

Mirela Vaida a mărturisit în cadrul podcastului găzduit de Valentin Sanfira, că soțul ei, Alexandru Vaida, i-a fost și îi este în continuare cel mai mare sprijin în momentele de cumpănă. 

„Am avut noroc de soțul meu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.”, a mărturisit Mirela Vaida.

Mirela Vaida a născut natural, la 33 de ani, deși doctorul i-a recomandat să nu o facă

Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit că a căutat drumul credinței, după vizitele de la medic. Într-un final, minunea s-a întâmplat din nou, a rămas însărcinată, însă s-a temut să anunțe fericita veste, de teama că ar putea pierde din nou sarcina. Din fericire, totul a decurs cum trebuie, iar așa a venit pe lume și primul ei copil, pe cale naturală, o fetiță pe nume Carla. 

„Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani.”, a adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida mai vrea două fetițe gemene!

În ciuda dificultăților și a puținului timp liber, visul cel mai mare al Mirelei Vaida este însă să aibă o familie cât mai numeroasă. Prezentatoarea TV și-a surprins admiratorii cu cele mai recente declarații, mărturisind că și-ar mai dori încă două fetițe, de data aceasta gemene!

Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci.”, a mai declarat Mirela Vaida. Vedeta TV și soțul ei au împreună 3 copii: Vladimir (5 ani), Tudor (3 ani), și Carla (6 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net