Mirela Vaida, copleșită de emoție la serbarea copiilor! Imagini adorabile cu micuții

Ultima actualizare:

Mirela Vaida a avut parte de un moment care a emoționat-o până la lacrimi, căci băiețeul ei, Vladimir și fetița, Carla, au finalizat o etapă importantă din viața lor, iar de la anul, cei doi copii ai vedetei vor fi școlari. Micuții au fost îmbrăcați în ținute cu totul deosebite care au atras toate privirile. 

Prezentatoarea de la Acces Direct este fără îndoială o mămică devotată, căreia îi place să se implice într-o sumedenie de activități alături de copiii ei, de fiecare dată cînd are ocazia. Mirela Vaida are doi fii, Tudor, în vârstă de doi ani, Vladimir, 4 ani și o fiică pe nume Carla, care a împlinit șapte ani anul acesta.

Citește și: Mirela Vaida, ce siluetă ți-ai tras! Am surprins-o la o plimbare ca fetele, iar pantalonii ...

Vladimir și Carla au avut serbarea de sfârșit de an, băiatul a terminat grădinița, iar copila a absolvit școala pregătitoare, astfel că vedeta a fost extraordinar de entuziasmată și emoționată că micuții au crescut atât de repede și au străbătut o etapă importantă a vieții lor. Mirela Vaida este foarte mândră că de anul acesta va avea doi copii școlari și, în semn de recunoștință pentru reușita copiilor, a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare și a mulțumit personalului educativ pentru munca lor. 

Citește și: Mirela Vaida, cum nu o vezi la TV: complet nemachiată, alături de cei trei copii: «Sunt cea mai iubită»

,,Numai cine nu-i parinte nu stie cata emotie, cata mandrie si cata bucurie poate aduce o zi de serbare! Azi, Vladimir a spus "La revedere, gradinita!" iar Carla a incheiat clasa pregatitoare! Tudor cel Viteaz trece in grupa mijlocie! De la anul am doi scolari si nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul! Multumesc doamnelor educatoare si invatatoare de la Scoala si Gradinita Ghermanesti ca ne fac copiii "oameni mari"‼️ Uite asa, mai incheiem o etapa importanta a vietii si a copilariei fara griji! Sa vina vacanta mare!!!Va imbratisam!", a scris vedeta pe Instagram 

Vaida a publicat acest mesaj alături de câteva poze superbe cu micuții, Vladimir și Carla, iar elementul care a atras în mod special atenția a fost vestimentația fetiței, care a fost costumată în personajul Scufița Roșie. Carla arătat de-a dreptul adorabil în fustița roșie cu buline albe și pelerina roșie, semănând mai degrabă cu o păpușă. 

Mirela Vaida, criticată de fani, după ce a cântat la o nuntă

Mirela Vaida a fost recent ținta unui val de critici dure din partea fanilor, după ce prezentatoarea a cântat la o nuntă. Vedeta și-a declarat dintotdeauna pasiunea pentru folclor și a început o carieră de solistă de muzică populară. 
Internauții au reacționat însă într-un mod total neașteptat după ce aceasta a publicat pe pagina de Instagram un clip cu imagini de la nunta unde a avut cântarea. 

Comentariile răutăcioase au apărut imediat, iar urmăritorii au acuzat-o pe Mirela Vaida că este avidă de câștiguri materiale și lipsită de integritate profesională. 

„Așa ai ajuns?…Nesătulă de bani să cânți pe la nunți!…Vai de capul tău”, a fost unul diintre comentarii de la postarea vedetei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net