Mirela Vaida are un nou membru în familie: «E cea mai "guralivă" din neamul Bourenilor!»

Ultima actualizare:

Mirela Vaida, 40 de ani, a urat bun-venit unui nou membru al familiei. Prezentatoarea de la «Acces Direct» este o mătușă extrem de mândră, căci recent a participat la botezul fiicei fratelui ei, Anna Taisia. 

mirela vaida copii4 png

Mare sărbătoare în familia Mirelei Vaida, căci vedeta TV a botezat-o recent pe nepoțica ei, Anna Taisia, fiica fratelui ei. Botezul a avut loc la Biserica Popa Tatu din Capitală, iar evenimentul s-a desfășurat cu mare fast, fiind prezenți desigur și cei trei copii ai Mirelei Vaida. 

Citește și: Emily Burghelea, despre Mirela Vaida: „E falsă, duplicitară!” VIDEO

Prezentatoarea a fost extrem de entuziasmată de acest moment, ea manifestându-și adeseori aprecierea față de fratele ei, cu trei ani mai mic. Mirela Vaida și-a bucurat fanii și cu câteva imagini de colecție, de la botez și a transmis un mesaj emoționant micuței sale nepoțele. 

Nu rata nici: Mirela Vaida, vacanță cu periperiții: „Trebuie să mă operez”

De azi, în familia noastră a mai venit un creștin! Anna Taisia este cel de-al treilea copil al fratelui meu și azi s-a botezat! E cea mai mică și mai "guralivă" din neamul Bourenilor. Frate-miu are două fetițe și un băiețel, eu am doi băieți și o fetiță! Toți, unul după altul! Oare va imaginați ce iese când se întâlnesc și ce rămâne în urmă lor după ce pleacă? Dar ce poate fi, oare, mai frumos? Să ne trăiești, Anna, să fii sănătoasă și fericită în fiecare zi a vieții tale! Să înceapă petrecerea!”, mărturisește Mirela Vaida.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net